Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dondolino oz.kateri stolcek za hranjenje 10.6.2005 21:00:07
|
|
|
|
Jančika_
|
Česa bolj simpl in bolj poceni od tega, ki ga imamo mi, še nisem videla: http://www.ringaraja.net/album/prikazisliko.asp?uporID=1108330206&id=1352&slika=17529 Je iz Ikee, stal je celih 15€, stabilen je, nogice se dajo odstranit, pladenj tudi, čisti se super (nobenih odvečnih zarez itd, kjer bi se kahko nabirali ostanki hrane). Aja, pa malega se da privezat not.
|
|
|
|
Dondolino oz.kateri stolcek za hranjenje 10.6.2005 21:03:19
|
|
|
|
dory
|
Ja sej res...pozabla oment,da je treba nase zivo srebro privezat ja :) U jancika tole je pa pocen varinata se zraven :)
|
|
|
|
Dondolino oz.kateri stolcek za hranjenje 10.6.2005 21:08:14
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, res. Ko sva ga kupila, sva si rekla, da če ne bo vredu, ga vsaj ni škoda stran zabrisat - pa je super in bomo še enga za k babici kupili:).
|
|
|
|
Dondolino oz.kateri stolcek za hranjenje 10.6.2005 22:03:10
|
|
|
|
Jančika_
|
Za tiste, ki vam slike ne odpre: nimam pojma, zakaj, ker ta album sploh ni zaklenjen:zmeden:. Lahko si ga pogledate v mojem albumu Vasja - zbrana dela (prvi, ne drugi del).
|
|
|
|
Dondolino oz.kateri stolcek za hranjenje 10.6.2005 22:48:10
|
|
|
|
Tinna
|
Teja zakaj pa Maj ne sme sedet v dondolinotu? :zmeden:Mi ga namreč tudi imamo pa smo zelo zadovoljni z njim saj vsaj tam, da Luka neki časa mir, ker drgač je pravi :hudicek:. Ga je treba pa zadnje čase zavezat ker on bi že rad vstal. :)-:)- LP:rozica:
|
|
|
|
Dondolino oz.kateri stolcek za hranjenje 10.6.2005 23:45:23
|
|
|
|
Annny
|
Jaz pa iz osebnih izkušenj odsvetujem vse variante Prima Pappa stolčkov, ker so plastični in je otroku v njih hudo vroče. Jaz sem ga pred kratkim tudi prodala in kupila lepo trip trap;) Ej, pa ni bilo mišljeno kot slaba reklama;) Papa
|
|
|
|
Dondolino oz.kateri stolcek za hranjenje 11.6.2005 6:38:30
|
|
|
|
Lunca1
|
Dondolino ima na sedežu tako prevleko, da malo diha.
|
|
|
|
Dondolino oz.kateri stolcek za hranjenje 11.6.2005 7:47:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Ker je že govora o stolčkih, me nekaj zanima. Moj ima prima pappa...ampak to se uporablja 2-3 dnevno ali pa še to ne, ker ni časa mirno sedeti, mora se igrati, da ne zamudi kaj. Kosilo lepo mirno je v stolčku, ostalo pa ne. A bi bilo primerno stolček zamenjati za trip trap? Prostora imava tudi zelo malo, tako da ne bi bilo slabo. Kaj menite? Zamenjati ali ne?:zmeden2: Lp!:rozica:
|
|
|
|
Dondolino oz.kateri stolcek za hranjenje 11.6.2005 8:11:04
|
|
|
|
Lunca1
|
Po moje bo isto.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?