|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dondolino oz.kateri stolcek za hranjenje
10.6.2005 20:36:10   
dory
Jest upam,da me ne bo nasa draga vesna lovila:ups:

Skratka kupila sem dondolinota...kao v enem prepricanju,da mora met moj mali vse ornk...kao:ups:.. no zataknil se nam je ravno pri dondolinotu,saj zarad zdravstvenih tezav ne more normalno sedet v njem...ze trip trap je cist druga pesem...zdej pa razmisljam o prodaji,saj ga nimam kej rabit,pa se zavzame mi velik prostora v kotu:zmeden:..torej ce katero zanima nej me poprivatka...

Aja kaksen stolcek predlagate? Rada bi neki simpl,kar zavzame mal prostora...

:rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
10.6.2005 21:00:07   
Jančika_
Česa bolj simpl in bolj poceni od tega, ki ga imamo mi, še nisem videla:

http://www.ringaraja.net/album/prikazisliko.asp?uporID=1108330206&id=1352&slika=17529

Je iz Ikee, stal je celih 15€, stabilen je, nogice se dajo odstranit, pladenj tudi, čisti se super (nobenih odvečnih zarez itd, kjer bi se kahko nabirali ostanki hrane). Aja, pa malega se da privezat not.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.6.2005 21:03:19   
dory
Ja sej res...pozabla oment,da je treba nase zivo srebro privezat ja :)

U jancika tole je pa pocen varinata se zraven :)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2005 21:08:14   
Jančika_
Ja, res. Ko sva ga kupila, sva si rekla, da če ne bo vredu, ga vsaj ni škoda stran zabrisat - pa je super in bomo še enga za k babici kupili:).

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.6.2005 22:03:10   
Jančika_
Za tiste, ki vam slike ne odpre: nimam pojma, zakaj, ker ta album sploh ni zaklenjen:zmeden:. Lahko si ga pogledate v mojem albumu Vasja - zbrana dela (prvi, ne drugi del).

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.6.2005 22:48:10   
Tinna
Teja zakaj pa Maj ne sme sedet v dondolinotu? :zmeden:Mi ga namreč tudi imamo pa smo zelo zadovoljni z njim saj vsaj tam, da Luka neki časa mir, ker drgač je pravi :hudicek:. Ga je treba pa zadnje čase zavezat ker on bi že rad vstal. :)-:)-

LP:rozica:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.6.2005 23:45:23   
Annny
Jaz pa iz osebnih izkušenj odsvetujem vse variante Prima Pappa stolčkov, ker so plastični in je otroku v njih hudo vroče. Jaz sem ga pred kratkim tudi prodala in kupila lepo trip trap;)
Ej, pa ni bilo mišljeno kot slaba reklama;)
Papa

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.6.2005 6:38:30   
Lunca1
Dondolino ima na sedežu tako prevleko, da malo diha.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.6.2005 7:47:00   
Anonimen
Jutro!

Ker je že govora o stolčkih, me nekaj zanima.
Moj ima prima pappa...ampak to se uporablja 2-3 dnevno ali pa še to ne, ker ni časa mirno sedeti, mora se igrati, da ne zamudi kaj.
Kosilo lepo mirno je v stolčku, ostalo pa ne.
A bi bilo primerno stolček zamenjati za trip trap?

Prostora imava tudi zelo malo, tako da ne bi bilo slabo. Kaj menite?
Zamenjati ali ne?:zmeden2:

Lp!:rozica:

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.6.2005 8:11:04   
Lunca1
Po moje bo isto.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.6.2005 16:03:51   
dory
Nas zaradi hipertonije tezko sedi in dviga glavo za hranjenje....zato sem se odlocla,da ga je skoda za v kot in nabiranje prahu...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?