|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dominikanska republika
13.12.2006 19:07:53   
Strawberrie Cherrie
No, ker vidim, da vas je dosti po svetu, jaz pa imam še enih par destinacij za opravit, me pa ZELO ZELO mika Dominikanska republika (tko čez kakšne 3,4leta) - kaj je že katera bila, ima kaj slikic? Kako je bilo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dominikanska republika
13.12.2006 20:39:43   
skokica01
Ja, midva sva bila v D. pred dvema letoma. Šla sva konec novembra in je bilo noro!! Šla sva v Punta Cano in enako bi priporočila tebi. To je od vseh počitniških krajev najdražji konec dominikanske, ampak se splača, so tam najlepše plaže, pa resorti so zaprtih tipov, tako da je ful varno. Pa, da ne boš mislila, da je ful dražje mogoče par deset jurjev. Najin aranžma v hotelu 4*, skupaj z letalsko karto in letališkimi pristojbinami je stal 295.000 SIT/osebo. Vzameš all inclusive in s seboj ne potrebuješ več veliko denarja (samo še za spominke in izlete - nujno pojdi na otok Saona), ker je res vse všteto v ceno (kar na Maldivih recimo ne velja, saj nisva smela piti v vseh barih ali jesti v vseh restavracijah - Dominikana nama je bila ful bolj všeč, saj te njihov prijazen latino temperament čisto prevzame). V glavnem midva sva se čist zaljubila v tisti konec sveta in zagotovo bova z najino malčico šla tja na počitnice. To zimo je še malo premajhna (stara je šele 3 mesece), ampak naslednjo pa skoraj zagotovo, če ne bodo kakšni hudi stroški na vidiku (urejanje novega prebivališča ali kaj podobnega).

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2007 22:34:52   
skokica01
Evo London_Paris:
Zato se bom vedno vračala v Dominikansko R. (Punta Cana in Saona):

user posted image
Naš resort

user posted image
Restavracija na plaži

user posted image
Plaža

user posted image
Na poti do otoka Saona

user posted image  user posted image  user posted image
Otok Saona

(odgovor članu skokica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2007 20:41:53   
tiasha77
Hojla!

Tudi mi2 sva bila tam kaki dve leti nazaj, je prav pasalo it na sonček, ko je bil pri nas mraz. Na enem izletu me je na eni plaži dragi zaprosil in že zaradi tega so bile to nepozabne počitnice. Bila sva tudi v Punta Cani in je res lepo, dolge peščene plaže za romantične sprehode, pa dokaj čisto morje in seveda latino glasba. Slikice so pa takrat bile žal še klasika, tak da nimam, bi ble pa podobne kot pri Skokici.

Zdaj smo trije in bi radi počitnice ponovili pa me zanima, če mogoče katera ve, kako je z all inclusive varianto pri 7, 8 mesečnem otročku, ko je še na kašicah? Mogoče katera ve, če se da v resortu kej zmenit, da ti kaj posebej zmiksajo? Skokica01 - mislim da je lažje it tja s 3 mesečnikom, sploh če samo dojiš, nama je zdaj žal da nisva šla že novembra al pa decembra, ko je bla mala stara 4 mesece.

Hvala za odgovore!LP, T

Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2007 12:53:58   
skokica01
Midva sva lani na Maldivih (12 ur voznje) spoznala eno druzino z 8 mesecno hcerkico. Tam so bili 14 dni. Vso hrano so imeli s sabo in jima ful ni bilo zal, da so sli. Je pa to res odvisno od druzine do druzine. Jaz sem vedno mislila kako ne bom nic komlicirala ko bomo imeli dojencka, no.. zdaj pa ze razmisljam kako bo ko bomo sli v Catezke toplice za nekaj dni. user posted image Moram najprej probat take kratke pocitnice, da vidim kako se bo nasa princeska pocutila potem pa kam bolj dalec, ce bo se OK. Dominikanska s 3-mesecnim dojenckom mi je pa malo prevec rizkantno. Ze tukaj me je bilo ves cas strah, da bi mi zmanjkalo mleka. Da bi se mi pa to tam zgodilo, pa sploh ne vem kaj bi.
Mah, na zalost sem ena tistih, ki komplicirajo. Pa kaj naj naredim, ce pa ne morem iz svoje koze?user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.1.2007 12:56:59   
skokica01
Aja, tudi mene je moj v Dominikanski na plaži zaprosil. Je bilo romantično za znoret! Polna luna, morje, latino ritmi v ozadju, moj dragi pa na kolenihuser posted image , jaz pa čisto nora od sreče in ljubezni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
10.1.2007 16:07:52   
tiasha77
Hojla skokica01 - mi smo bili pri njeni 3 mesecih v Strunjanu, je mala prav uživala, tak da si kar privoščte kak dopust, boš vidla da bo vse OK. No mene je zaprosil sredi dneva in največje vročineuser posted image je pa blo vseeno ful romantično.

Ja, o tem, da bi hrano s sabo nosla sem že razmišljala, ampak za 14dni bi blo to ful enih kašic, pa če štejemo še plenice, je že to pol prtljageuser posted image bomo vidli.

Lp, T

Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2007 10:43:01   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1286205&mpage=1&key=&#1286205

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.2.2007 19:59:00   
Zasanjana
Definitivno enkrat gremo!Samo ne vem še, kdaj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.2.2007 20:13:50   
rija
iz vsega slišanega, prebranega, videnega na spletu mi je dominikanska kot mcdonalds..... user posted image user posted image user posted image

jaz bi se raje odločila za kakšno drugo karibsko državo oz. otok...

...vox populi...

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.2.2007 20:14:39   
Anonimen
o jz bi kuj šla..no mogoče v naslednjem življenjuuser posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
22.2.2007 23:08:58   
skokica01
Tudi jaz sem imela tako mnenje. Če nočesš riskirat, je tole fajn destinacija.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.2.2007 0:33:18   
Annny
Saj ne rečem, da Dominikana ni lepa...mislim, da ti bo tam zelo všeč, če imaš rada 'ležečki' dopust...jaz osebno znorim, če nisem zelo aktivna in če ne hodim naokrog..
Kaj pa, če bi vzela križarjenje po Karibih..so zelo zelo ugodne cene, imaš vse udobje, pa še več vidiš, kot če si stalno na enem mestu...moje skromno mnenjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
25.3.2007 12:15:27   
Andra
Ojla, midva z možem sva bila v Dominikanski na poročnem potovanju in je bilo super. Šla sva pa v začetku junija in sva imela krasno vreme, takrat so nekoliko nižje cene, ker se končuje sezona, saj se začenja deževje.
Počitnice imaš ležerne, kolikor sam želiš. Lahko preležiš 14 dni, lahko pa niti dneva. Imaš ogromno izletov (ki pa niso ravno poceni) ali pa si izbereš bolj pustolovsko varianto in greš okrog v lastni režiji. Tako vidiš najveš in za malo denarja.
Glede hrane ni potrebno čisto nič komplicirat, ker je zelo velik  izbor in to zelo dobre in okusne hrane. Marsikaj se najde tudi za malčke.
Mene je še najbolj  motila časovna razlika, saj sem rabila par dni, da sem se navadila. Vse je bilo super. Če bi se še enkrat podala na tisti konec sveta, bi verjetno prej pristala na Kubi. Pravijo, da je tam več življenja, kot v Dominikanski.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?