Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dominikanska republika! 15.10.2008 18:12:36
|
|
|
|
enkratna
|
Na dopustu v Dominikanski repulbiki sem bila lani (natančneje v Punta Cani), vendar ne s 3- ampak 37-letnikom Kakorkoli - tam ni grebenov, so same krasne peščene plaže (mivka), palme (kot na tistih "kičastih" razglednicah ). Smo pa na obali vsako jutri s krekerji (od zajtrka) futrali ribice, ki so nam dobesedno jedle iz roke. So pa bile take "prozorne", in ne živahnih barv... Sama sem bila prav otroško vesela obiska v tamkajšnjem ZOO-ju (Manati Park), kjer sem lahko božala legvane in se pustila poljubiti tjulnu. No, nekatere zadeve so pač glede na miselnost tam doli skomercializirane (slikanje z boo ali opicjo, šov s papagaji, šov z delfini in tjulenji)...
|
|
|
|
RE: Dominikanska republika! 17.10.2008 13:51:12
|
|
|
|
bumerang
|
Mi hodimo na Bayahibe. Letos sin še nima štiri leta in gremo čez en teden, lani je pa imel dobra tri, ko smo bili. Pot je pač kot katerakoli druga na drugi konec sveta. Mi je pa fajn, ker se nazaj vračaš ponoči tako da se domov ne vrneš utrujen. Ne, ni koralnih grebenov, so pa ribice vendar vsega skupaj ne moreš primerjati z Egiptom. Tam je zame (na mestih, ki niso turistična) zame najlepši koralni greben na svetu. Plaže so peščene vendar vse niso z belim peskom. Pazi pri izbiri lokacije, ker so nekatere precej vetrovne, posledično je tudi morje bolj mrzlo kot drugje.
|
|
RE: Dominikanska republika! 18.10.2008 9:16:00
|
|
|
|
valy1
|
Bumerang hvala, če se bomo odločili,te še kaj povprašam.
|
|
|
|
RE: Dominikanska republika! 27.10.2008 15:52:36
|
|
|
|
citrončica
|
Jaz sem bila konec februarja/začetek marca v Puerto Plati,super,res, meni je vse napotke dala tany83,ki je poročena tam...na internacionalnih klepetuljah jo najdeš
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?