Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dom upokojencev in diplo.med. sestra 27.11.2010 9:34:48
|
|
|
|
aknela123
|
no, super, da imaš razgovor. ni mi pa jasno, zakaj take stvari sprašujete tukaj, če pa imaš razgovor, ti bodo iz prve roke tam povedali!
|
|
|
|
RE: Dom upokojencev in diplo.med. sestra 27.11.2010 9:52:05
|
|
|
|
Miša7
|
Ja, seveda mi bodo vse povedali, ampak me zanimajo izkušnje katere, ki dela v domu. Saj veš firbec pač, ko greš na razgovor.
|
|
|
|
RE: Dom upokojencev in dipl.med. sestra 28.11.2010 9:26:51
|
|
|
|
Miša7
|
Nobene medicinske sestre?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.11.2010 9:52:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dom upokojencev in dipl.med. sestra 28.11.2010 9:56:04
|
|
|
|
Miša7
|
oj, hvala, kaj pa delovni čas in približna plača?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.11.2010 10:04:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dom upokojencev in dipl.med. sestra 28.11.2010 10:14:44
|
|
|
|
Miša7
|
oj, a si delala kot dipl.m s? A v domu se delajotudi nočne-ker sem nekje zasledila, da je delo dipl. m.s. samo enoizmensko? Kam si pa odšla sedaj če ni skrivnost? Hvala za hitre odgovore!
|
|
|
|
RE: Dom upokojencev in dipl.med. sestra 28.11.2010 13:37:50
|
|
|
|
Sa.Ka
|
Dipl. bo delala kmalu vse, kar je do sedaj delala med. sestra. Plus vsi posegi v telo ( injekcije, sonde, preveze, nasvavljanje sub. , i.v. infuzij, jemanje krvi...). Delo navadne sestre bo izlkjučno asistent diplomirani, po najnovejših standardih EU-ja. Tu se izključi delo, ki je bilo do sedaj. Da ne pozabim, diplomirana bo morala zaradi vseh najnovejših direktiv delati tudi ponoči. Do sedaj pa so diplomirane še vedno 8 ur v službi ( seveda dopoldan ), vikende frej, praznike isto. HB da se bo vse skupaj uredilo, ker so do sedaj več ali manj sedele in imele čez samo papirologijo, navadne sestre pa nasankale glede vsega. Govorim o delih, ki se jih sestra ne sme taknit po organizaciji in opis dela, ki jih ima.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?