|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dom na Slivnici - sramota!
21.4.2008 9:32:55   
pajac
Za nami je prečudovita nedelja in prvi "pravi" planinski izlet za najinega sina. Po premisleku, kam se odpraviti, smo se odločili za Slivnico. Pot prečudovita, vreme še bolj in res ogromno planincev.
Ob prihodu na Dom na Slivnici ugotovimo, da je naš 7,5 mesečni prestolonaslednik imel med pohodom nujne opravke in se odpravim v reševalno akcijo. 
Zunaj je pihal precej mrzel veter in sonček se je odločil ravno takrat skriti za velikim oblakom in ni bilo primerno otroka previti zunaj.
Glede na vonjave, ki so se držale mojega sina  , se mi je zdelo neprimerno to početi tudi ob kakem drugem planincu v jedilnici.
Ker drugega prostora, da bi odložil otroka ni bilo, sem se odpravila do kuhinje in lepo vprašala, če mi dovolijo to opraviti na stopnišču proti sobam (pred katerim je stala oglasna deska). Vendar...
 Gospod oskrbnik ni hotel slišati zato. Češ, da bom umazala s čevlji.. Tudi to, da se bom vendar  sezula, ni padlo na plodna tla.
Ni mi preostalo drugega, kot da sem sina popokala ven pred kočo in ga na mrazu previla. Pa da bo skleda polna, je sine to opravil "po moško", kar je pomenilo, da sem ga mogla sleči do nagega.

Ob drgetajočem in rahlo pomodrelem otroku sem se odločila izkušnjo deliti z vami.

Nimam druge besede, kot sramota za dom na Slivnici!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dom na Slivnici - sramota!
21.4.2008 9:46:54   
kovač
Kok so lahko ljudje grdi. Saj ne morem verjeti. In če bi še padal sneg si raje ne predstavljam ali pa kaka ledena sodra.
Pokliči na Planinsko zvezo in povej kar si nam tule!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2008 9:53:19   
Mišni
Pokliči na Planinsko zvezo in povej kar si nam tule!

Ja, ampak res, ali ma mejl napiši, če ti je laže. Prasci.

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2008 10:07:29   
pajac
Sem že napisala enako na forum planinske zveze.... me je res razkuril....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.4.2008 11:11:15   
srki
Jah, tudi na polikliniki v LJ sem sama to opravila kar na hodniku, še zdravnik se je pritoževal, da smrdi cel hodnik, samo če v bolnicah nimajo poskrebljeno za kaj takega, potem pa res sramota, zato nič se čudit, da je bilo pa na Slivnici tako.

Sicer pa ne vem, če je bilo tako mrzlo, da je bil otrok že kar pomodrel. No, verjetno je že bil, če tako praviš.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.4.2008 11:23:43   
Mišni
Sicer pa ne vem, če je bilo tako mrzlo, da je bil otrok že kar pomodrel

Najbrž je mislila na ustnice, te imajo modre, če jih zebe.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.4.2008 12:36:59   
srki
Aja, sem mislila po telesu. NO, pa saj je možno, ker v naših koncih res še ni tiste prave toplote, sploh ob tem hladnem vetru.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.4.2008 12:42:57   
Anonimen
Žalostno.user posted image  Bom pa sama osebno rekla lastniku doma, da naj poskrbi za take zadeve. Ga namreč poznam osebno.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.4.2008 17:59:50   
Primoza
V domu na Slavniku smo to brez kakih očitajočih pogledov opravili v dovolj prostorni in toplo ogrevani jedilnici.

Navsezadnje je v vodilu PZS, da si prizadeva povečati obisk gora mladim družinam, kar pomeni da morajo biti tovrstni "incidenti" bolj izjema kot pravilo.

Vendar pa Dom na Slivnici ni več planinska postojanka ampak gostilna, tako da boste preko PZS težko kaj dosegli.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 21.4.2008 18:00:18 >

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.4.2008 21:18:19   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Jah, tudi na polikliniki v LJ sem sama to opravila kar na hodniku, še zdravnik se je pritoževal, da smrdi cel hodnik, samo če v bolnicah nimajo poskrebljeno za kaj takega, potem pa res sramota, zato nič se čudit, da je bilo pa na Slivnici tako.

Sicer pa ne vem, če je bilo tako mrzlo, da je bil otrok že kar pomodrel. No, verjetno je že bil, če tako praviš.

Si predstavljam zgroženost zdravnika user posted image , kaj češ, naj uredijo previjalnice.

Pa mali je bil moder po ustnicah in okoli njih, ob tem je drgetal kot nor, ker sem ga mogla res sleči do konca, ker je vse bilo user posted image user posted image user posted image . Tako katastrofo je naredil le 3x od takrat, ko se je rodil.
Da ne bo pomote, jaz sem otroka že previjala v planinskih kočah brez težav (vedno sem prej vprašala oskrbnika, kje lahko to najlažje opravim in do zdaj so vsi bili zelo prijazni), vendar vselej sem gledala, da tega ne počnem ravno nekomu poleg krožnika, predvsem takrat, ko je. Ne zdi se mi pravično, nekomu pokvarit izlet samo zato, ker meni nekaj ni prav. No, zato sem se odpovedala hrani in pijači v domu, pa verjetno bom tudi v bodoče le zunanji obiskovalec user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?