|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dolomiti
2.4.2009 21:33:39   
Nagajučk
Poleti planiramo iti v Dolomite, bolj pohajkovat z našouser posted image , ki bo stara 1 leto.
Kakšne izkušnje imate, kaj in kam mi predlagate? Kje imajo bolj za otroke primerno?
Od nastanitve, hrane, izletov,....

Informacije in namigi dobrodošli!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dolomiti
3.4.2009 9:49:35   
norge
Hoj!
Mi smo bili z našim falotkom v kampu, ko je bil star dobro leto in pol. Nastanjeni smo bili v Cortini, v kampu, v mini iglujčku. Je bilo zelooooo luštno, samo noči so bile malo problematične, ker se zelo ohladi in smo komaj čakali, da je zjutraj prišel sonček do nas. Imaš pa ene 3 kampe zelo blizu, malo izven Cortine, mi smo bili v prvem na desni strani (ne najdem zdaj, kako se je imanoval), je pa še eden večji na levi strani z enim malim bazenom, eden je pa še naprej, ima pa tudi večji bazen. Mi smo izbrali kar tega, ker sva midva že bila pred leti in nama je bil všeč. Imajo pa kampi otroška igrišča, trgovinico za kruh zjutraj... Je bil pa to zelo lep dopust, voziček smo imeli s sabo, pa smo hodili vsaj dvakrat dnevno v Cortino, kjer se skoz nekaj dogaja, šli smo do enega jezera, ki je malo naprej od teh kampov, do olimpijskih skakalnic, z gondolo na hrib, kjer so božanske poti za hodit (ni tko ful strmo, je pa ogromno poti, na dlani imaš vse dolomite...je blo to sicer še bolj takrat, ko sva bla sama, ker sva res uživala po teh hribih, mali se ni hotel nositi v nahrbtniku, tko, da smo z njim bolj "racali" naokrog. Pol imaš lušten izlet do jezera Misurina (božansko lepo...), potem se lahko zapeljete čez razne prelaze, se mal ustavljate, malo pohodite... Zelo lepo. Zdaj nevem sicer ali imate v planu hotel ali kamp, ampak mi smo malo prej spakirali in šli malo nižje predvsem zaradi mrzlih (okoli 2, 3 stopinje nad ničlo) noči, ker je mali že mal začel šmrkat in je blo res peklensko mraz. Mi imamo tud letos v planu Cortino, ampak z večjim šotorom, pa elektriko bi vzeli in kakšen kalorifer, da bi malo zvečer segreli. Drugače pa toplo priporočam, zelo lepa izkušnja in prevsem primerne temperature za malčka in starše za vroče poletje!!user posted image user posted image

(odgovor članu Nagajučk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2009 12:54:18   
Ayo
Poglej malo za Ortisei!!

Mi hodimo vsako leto v Alto Badio, super zadeva user posted image user posted image user posted image  Samo da do sedaj smo bili brez otrockov, drugo leto se pa spet ponovno vrnemo, tokrat z 2 clani druzine vec! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Nagajučk)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2009 7:09:11   
sonček33
Dolomiti so superca. midva sva bila v Cortini...brez otrok, drugo leto gremo tudi mi spet z 1,5 leta starim. Res je ponoči malce bolj hladno, ampak ni hudega. Sicer pa super zrak in čisto nekja drugega kot morje.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?