norge
|
Hoj! Mi smo bili z našim falotkom v kampu, ko je bil star dobro leto in pol. Nastanjeni smo bili v Cortini, v kampu, v mini iglujčku. Je bilo zelooooo luštno, samo noči so bile malo problematične, ker se zelo ohladi in smo komaj čakali, da je zjutraj prišel sonček do nas. Imaš pa ene 3 kampe zelo blizu, malo izven Cortine, mi smo bili v prvem na desni strani (ne najdem zdaj, kako se je imanoval), je pa še eden večji na levi strani z enim malim bazenom, eden je pa še naprej, ima pa tudi večji bazen. Mi smo izbrali kar tega, ker sva midva že bila pred leti in nama je bil všeč. Imajo pa kampi otroška igrišča, trgovinico za kruh zjutraj... Je bil pa to zelo lep dopust, voziček smo imeli s sabo, pa smo hodili vsaj dvakrat dnevno v Cortino, kjer se skoz nekaj dogaja, šli smo do enega jezera, ki je malo naprej od teh kampov, do olimpijskih skakalnic, z gondolo na hrib, kjer so božanske poti za hodit (ni tko ful strmo, je pa ogromno poti, na dlani imaš vse dolomite...je blo to sicer še bolj takrat, ko sva bla sama, ker sva res uživala po teh hribih, mali se ni hotel nositi v nahrbtniku, tko, da smo z njim bolj "racali" naokrog. Pol imaš lušten izlet do jezera Misurina (božansko lepo...), potem se lahko zapeljete čez razne prelaze, se mal ustavljate, malo pohodite... Zelo lepo. Zdaj nevem sicer ali imate v planu hotel ali kamp, ampak mi smo malo prej spakirali in šli malo nižje predvsem zaradi mrzlih (okoli 2, 3 stopinje nad ničlo) noči, ker je mali že mal začel šmrkat in je blo res peklensko mraz. Mi imamo tud letos v planu Cortino, ampak z večjim šotorom, pa elektriko bi vzeli in kakšen kalorifer, da bi malo zvečer segreli. Drugače pa toplo priporočam, zelo lepa izkušnja in prevsem primerne temperature za malčka in starše za vroče poletje!!
|