Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dolge trepalnice - ne najdem primernih očal. 18.6.2007 8:17:40
|
|
|
|
Mina1
|
Jaz sem imela isti problem, imam zelo dolge trepalnice, sicer vse oh in sploh...sep pa potem uspela najti ena dobra sončna očala v Clarusu.
|
|
RE: Dolge trepalnice - ne najdem primernih očal. 18.6.2007 8:19:56
|
|
|
|
Maxica
|
Tudi jaz imam isti problem. Mah, jaz si jih kar malo bolj dol, za tistih par milimetrov, ki so problematični, potegnem.
|
|
RE: Dolge trepalnice - ne najdem primernih očal. 18.6.2007 8:47:52
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz isto... vedno najdem ful lepe, pašejo mi... ampak itak nost jih ne morm... groza.. Zdej mam ene fajne od Police- te so ok... Ampak v celi optiki so itak imel sam te, k nisem udarjala s trepalnicami po šibcih, tako da izbirat ravno nisem mogla...
|
|
|
|
RE: Dolge trepalnice - ne najdem primernih očal. 18.6.2007 8:58:02
|
|
|
|
Dejča
|
Kaj vam zavidam te doooooooooooolge trepalnice!!! Sreča jih ima naša po atiju ...
|
|
|
|
RE: Dolge trepalnice - ne najdem primernih očal. 18.6.2007 9:23:16
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Ja tudi jaz imam te probleme in sem letos res našla očala da jih lahko imam čisto na nosu in trepalnice se nič ne udarjajo ob šipo. Imam pa gucijeve in so res zakon.
|
|
RE: Dolge trepalnice - ne najdem primernih očal. 18.6.2007 9:26:59
|
|
|
|
puncica
|
Pa kolk so ble vaše očale, ker jaz mam ene od Ray Ban (se mi zdi da se tako napiše, nisem ekspert za firme), pa so se mi zdele dost drage mal več kot 100 EUR, pa kaj če drugih ne najdem
|
|
RE: Dolge trepalnice - ne najdem primernih očal. 18.6.2007 10:02:07
|
|
|
|
Anonimen
|
30.000 sit... ampak itak nisem mela kaj za izbirat.. če bi ble 50.000 bi dala pa 50.000... sranje je to..
|
|
|
|
RE: Dolge trepalnice - ne najdem primernih očal. 18.6.2007 11:41:57
|
|
|
|
Magi*
|
poleg tega problema jih mam še nekaj: obraz ozek, dioptrijo s cilindri in komaj kakšna očala najdem, v katera sploh lahko dam tako dioptrijo not... sem zadnjič našla ena še kar, pa bi skupaj s šipcami z dioptrijo prišla 600€. no, na koncu mi, na srečo, niso bila niti tako zelo všeč. za 600€ bi morala dol past, tako in drugače
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.