Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dolga pot do porodnišnice? 14.9.2007 9:22:18
|
|
|
|
Jančika_
|
Uh, saj veš, da imam porodnišco skoraj prek ceste, pa sem komaj prišla pravočasno. Si sploh ne predstavljam, kako bi to zgledalo, če bi se morala dve uri vozit ... Po moje skoraj ni druge, kot da si pač nekje bližje, če imaš možnost?
|
|
|
|
RE: Dolga pot do porodnišnice? 14.9.2007 9:28:56
|
|
|
|
skuštrana
|
Janči, če mi ne uspe rodit na Reki - birokracija, grrr, potem mi je najbližje Postojna, ki je malo manj kot uro vožnje ali pa LJ...Da pa sem do poroda v Laškem in rodim v Celju pa ni variante, bom že po enem tednu živčnega fasala Pa že raje v avtu rodim
|
|
RE: Dolga pot do porodnišnice? 14.9.2007 9:39:53
|
|
|
|
Jančika_
|
Kaj pa je z birokracijo na Reki? Pa saj če prideš tja s popadki, te ja morajo vzet . Ali je kaj drugega?
|
|
|
|
RE: Dolga pot do porodnišnice? 14.9.2007 10:08:07
|
|
|
|
Azzurra
|
Po moje se da tudi kaj v porodnišnici dogovorit. Sicer sem jaz šla čez rok in sem se vsake par dni vozila na ctg in pregled, pa so mi vsakič predlagali naj ostanem notri, češ, če pridejo popadki, da se ne bom vozila (50 km). pa smo se odločili da se bomo vozili, ko pa sem šla 9 dni čez rok pa so me kar sprejeli, pa je bla takrat v porodnišnici ful gužva (postojna), tako da probaj poklicat in vprašat...po načelu beseda ni konj... srečno in naj ti bo pot čimkrajša
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|
|
|
|
RE: Dolga pot do porodnišnice? 14.9.2007 10:08:40
|
|
|
|
Skabi
|
Skuštrana, a te skrbijo obiski v Celju? Jaz sem mami (in s tem celi žlahti ) pred porodom jasno in glasno povedala, da nočem nobenih obiskv v bolnici, nobenih telegramov s plišastimi igračkami, doma pa nobenih obiskov še vsaj kak mesec ali dva. In...držali so se tega. Pri taprvem tega nisme rekla in so vsi navalili. Poskusi še ti, mislim, da imata tvoja in moja žlahta veliko skupnega...
|
|
|
|
RE: Dolga pot do porodnišnice? 14.9.2007 10:28:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz imam podoben problem, sem 2 dni čez rok in moram na vsake dva dni (oz. če se vmes kaj ne začne) v Postojno na pregled, mi je pa to 70 km daleč. In vsakič ko se peljem v Postojno se mi zdi pot daljša in se sprašujem kako bom s popadki ali da mi voda odteče zdržala tako daleč....... Sicer pa tudi sama mislim, da če bom šla precej čez rok, da me bodo verjetno prej ali slej zadržali in da tam čakam ali pa porod sprožili.
|
|
|
|
RE: Dolga pot do porodnišnice? 14.9.2007 10:33:54
|
|
|
|
Naja30
|
Po moje, če si ful od daleč, da te slej ko prej zadržijo notri. skuštrana, poskusi se dogovoriti s porodnišnico PO, da ostaneš not. Bolje to, kot roditi na poti. Ali pa se s tvojim pripravita, če boš morala slučajno v avtu rodit Čiste brisače in to...
|
|
|
|
RE: Dolga pot do porodnišnice? 14.9.2007 19:37:09
|
|
|
|
skuštrana
|
Janči, to je vse skupaj malo zakomplicirano. Ti jutri razložim. Zavarovanje ne krije stroškov poroda, samo nujne storitve ( Hrvaška ni Evropska unija). Ampak bomo nekaj probali z vezami in poznanstvi. Upam. Skabi, ne skrbijo me obiski, ampak se mi ne da čakat na porod pri mami doma, sem sedaj tu en teden in bom živčnega fasala... Res te občudijem, da zdržiš doma No, da se lahko zmeniš, da bi not ostal. To je torej ena od variant, sicer ni naj naj, ker imam doma še prvorojenko, ampak za skrajno silo pa bo. Ja, pa poln avto svežih brisač, za vsak slučaj Sicer relacija Rijeka- Postojna ni tako zelo dolga, kako uro, če hitro voziš še manj, ampak vseeno..Uf, ko se spomnim tistih ovinkov preko Knežaka me kar mine.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dvojčka, ki sta rojena v drugem letuMlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?