|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dolžina cikla
11.8.2008 7:47:05   
KOLIBRI
Kako dolge menstrualne cikle imate? user posted image

Moj se giblje od 28 pa do 35 dni.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dolžina cikla
11.8.2008 8:01:32   
ziva1
Jaz jih imam na 26-27 dni. Ko sem nehala jesti KT sem M imela dobre pol leta na 23 dni, zdaj pa se mi je prestavila na 26-27 dni. 

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.8.2008 8:04:28   
liam
od 30 do 45 dniuser posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.8.2008 8:09:16   
linči 312
no jaz sem jih pa ponavadi (z izjemo takrat, ko sem jedla kt, ko sem jih imela na točno 28 dni, skor do minute natančno) do pred kratkim mela na cca 30 do 33 dni. vmes se je kdaj sicer skrajšal cikel podaljšal pa načeloma ne. zdej pa že drug mesec opažam, da se je moj cikel ful podalšal. nazadnje sem imela user posted image  šele po 42 dneh. dons je lih 42 dan od ta zadnje, pa je še ni. je pa vse skupi tolk bol zoprno, ker smo se ravno zdaj odločli, da bi mel user posted image , sam sem bila že prejšnjič razočarana, ker ni rataluser posted image , zamujala je pa user posted image kar precej, tak da zdaj sploh nočem testa delat. bom še kar počakala mal.

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.8.2008 8:50:05   
JanaB
26.-30. dni, kt ne jem od maja 07

(odgovor članu linči 312)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.8.2008 8:58:23   
Barbara_L
Po prenehanju jemanja kt sem imela na 28 (in tudi prej). No, zdaj pa imam med 28 in 30 dni.

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.8.2008 9:57:48   
M1987
Jaz imam redno na 28 dni, včasih me vmes preseneti in pride za kak teden user posted image Ah ja... Bo že narava poskrbela za to. user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.8.2008 10:01:35   
spps
preden nam je uspelouser posted image sem imela cikle od 28 do 41 dni,ponavad so se gibali okol 30.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.8.2008 10:06:43   
baguSka
od 28 pa do 35

od 28 do 46..

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.8.2008 10:07:43   
talika81
ko sem jemala (in pred jemanjem KT) sem imela cikluse točno na 28 dni ...

po prenehanju jemanja KT sem imela dva meseca na 28 dni, zdaj pa mam cikluse dolge med 26 in 29 dni, največkrat pa pride user posted image  po 26. dnem ciklusa ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.8.2008 12:41:04   
ency
od 28-45 dni

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.8.2008 12:58:15   
~Biba~
od 27-30

(odgovor članu ency)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.8.2008 13:40:29   
ursa30
2 leti je od tega, kar sem mehala jesti KT, user posted image imam od 28 do 31, razen zadnji  cikel sem imela na 36 dni, upam da se mi ne bodo še zmešali zdej user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.8.2008 16:06:11   
S*
od 32-40. Prej sem bila prav vesela, da imam daljše cikluse, sedaj pa me to živcira, ker ko načrtuješ user posted image  je vsak dan pomemben.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.8.2008 16:30:39   
pokica_
Vedno sem imela normalne cikluse na 28 dni, ampak zdaj ko pa delamo na user posted image so se pa totalno pomešali, trajajo od 28-38 dni. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.8.2008 17:08:19   
KOLIBRI
Ojoj, nekatere imate pa res dolge cikle. Mesec in pol?

Mene pri tem, da M ni točna najbolj moti, da ne vem kdaj in kje jo bom dobila. user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.8.2008 11:27:05   
nikani
Živjo!

Od kar sem prenehala z jemanjem KT (Diane 35) je vse zmešano. KT sem prenehala jemati v novembru 2007, M nisem dobila do marca 2008, šla do G in za tri mesece dobila Dabroston. Takrat vse lepo in prav, M do dneva točna, sem nehala jemat Dabroston in sem do naslednje M čakala 68 dni. Kličem k zdravnici in me sestra odpravi z besedami da ene rabijo leto in pol da se jim uredi ciklus po KT in naj počakam na naslednjo M pa da vidimo a se cikel skrajšuje ali neuser posted image .

Kaj predlagate naj naredim. Delamo na kričaču in je stvar zaradi dolgih ciklov še malo bolj misteriozna kot je že itak user posted image .

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.8.2008 11:42:02   
Jane77
Mam kolegico, ki je po koncu jemanja KT imela cikluse najprej na 42 dni, potem so se pa počasi skrajševali in sedaj jih ima na 30 dni. Tako da je mogoče res za počakat, da se ti tole malo uredi z M. Vmes pa seveda neobremenjeno user posted image  !

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu nikani)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.8.2008 11:43:00   
Jane77
Jst mam od 28 - 31 dni.

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.8.2008 14:45:41   
moniponi
Od 28 do 45! Groza, vedno drugače, včasih user posted image  tudi 2 meseca ni.

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.8.2008 14:50:50   
tanja28
Jaz sem prvo user posted image  po nehanju jemanja kontrac. tablet dobila točno po 28 dneh vse naslednje pa točno na 27 dan, to pomeni da imam cikle dolge 26 dni. Sem vesela da je tako najbolj sem se bala nerednih ciklusov, ker sem slišala že razne stvari. Tako da vse ki imate neredne user posted image  ne se obremenjevat živite sproščeno. je pa res da je težje določit plodne dneve, zato pa morate pač več user posted image (ha ha....)

(odgovor članu moniponi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.8.2008 12:10:21   
DannyS
Moji cikli so dolgi, tudi do 42 dni. Me pa zanima ali je kaka možnost da bi se kaj prijelo pri spolnih odnosih v času menstruacije in v prvih dneh po njej, verjetno bolj ne?

(odgovor članu tanja28)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.8.2008 12:17:01   
Gwendolen
Sedaj že tri leta lepo od 27 do 31 dni - povprečno. Ko sem jemala KT, sem imela na 28 dni, po prenehanju jemanja pa 6 mesecev še vedno točno na 28 dni, potem pa se je vse zmešalo, izpadla mi je polovica las, po dobrih 3 mesecih pa se je ciklus ustalil. To je bilo pred 3 leti.

Lp

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.8.2008 12:27:21   
a.jrad
Hoj!

Kaj pa naj jaz povem, da sem do pred kratkim imela m na 28 do 90 dni!1???
Tako so mi odkrili PCO, julija z laparo in histero poštimali in v 2 tednih po op sem dobila že svojo ta pravo m! Si lahko predstavljate?? Sedaj pa čakamo na 2 m ali pa na user posted image user posted image ? Smo dobili zeleno lučko za delat otroke takoj po prvi m.

Kakorkoli že bo, upam samo da bodo ciklusi vsaj normalni če že ne bom noseča.

lp

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.8.2008 14:16:03   
Anonimen
Moj ciklus je dolg od 24 do 29 dni. Se pa je že zgodilo, da sem imela dva x zaporedoma na 26 dni in 1 x na 28 dni. Zdaj pa me prav zanima ali bo naslednji cikel na 26 dni.  Imam dva otroka pri katerih ni bilo problema pri zanositvi, sedaj pa že probavamo od januarja pa ni nič user posted image . Včeraj sem imela takšne čudne bolečine, kot bi se napovedovala user posted image  me je tako čudno špikalo v križu in spredaj nad sramno kostjo, sem pa imela user posted image  9.8. Ali bi lahko bila to ovulacija? Vem, da določene ženske čutijo bolečino pri ovulaciji. Sem že čisto zmešana od te želje po 3 otroku in se mi zdi, da imam skoraj vsak mesec vse znake nosečnosti, ko pa naredim test je pa vedno -. Mislim, da je problem v moji glavi, ker si preveč želim user posted image .

(odgovor članu a.jrad)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

sindarin

Kaj je vaša najbolj pogosta prva odločitev pri nakupu igrače?

izberem igračo (48%)

določim okvirno ceno (24%)

izberem trgovino in potem poiščem igračo (15%)

drugo (14%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!