Taddy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Izvirno sporočilo: picola1 Bom kar tole izjavo vzela za izhodišče (iz teme o črncih): moški hočjo velike joške, ženske pa velika moška orodja, Otrpilike si človek poišče tolikšno garažo, da je dovolj za avto. Oni dan me je en tekst spomnil na to, da med nami obstajajo patološki narcisi. Skript je približno takšen: običajno je njihova predstava o sebi tako mogočna, grandiozna, veličastna, da se ta samopodoba projicira v druge željene stvari katerim težijo, so jih potrebni, na ta način, da so prav tako ogromne, enormne. Skratka, podobno kot finančno dobro preskrbljeni moški, ki so na svojem položaju zaradi določenih osebnostnih lastnosti uživajo ugled, so klasični vodje, težijo velikim stvarem (avti, ladje, hiše, joške,...), tako tudi ženske podobne stavijo na ogromne qrce. Serem, valjda. Že v Kamasutri imate moške in ženske glede na velikosti svojih orodij spredalčkane v različne "živalce". Če se ne motim, moški zato po velikosti svojega premoženja uvrščajo med ... naj mi nekdo pomaga, nekaj se mi svita o konjih, slonih, pri ženskah so to neke srnice, krave upam, da sem pomešal z nečim drugim, da ne bi izpadlo, da ženske smatram za govedo... Torej, kot sem začel, kolikor globoko gre, toliko naj se potisne. Medvedka boš težko stlačil v zajčkov brlog, zajček pa se bo v medvedkovem verjetno počutil pusto, prazno, osamljeno. Nauk te basni je - svaka ptica svome jatu leti... ali vsako tele ma svoje vesel`e... ali... v gozd nikoli ne hodi v rdeči kapi. Kar se tiče velikih jošk... Ne vem, razmišljati o tem v smislu "določen del ženske je ključni faktor pri presojanju ali je utrezna ali ne", se mi zdi poskus zreduciranja osebe na njen posamični del, joško, komolec, gleženj, notranje sramne ustnice, ali kakšen drugi fetiš. Daleč od tega, da pri meni umanjka ta fokus na posamični del, skoraj prepričan pa sem, da to ni najpomembnejša stvar. Ženska naj bo kompletna, in čeprav ima določene "pomankljivosti" dokler le ima s čim skompenzirat na tisti "manko" verjetno ne bom niti pozoren. Sicer pa je stvar estetike, kdo pravi, da male stvari ne morejo biti prav tako lepe, skladne, ovo, ono...??? Po dolgem času sem se do solz nasmejala...ful dobro napisano Glede na to, da imam "konjske" možnost videt vsak dan, verjemi, da si pa takega ne more zaželet nobena ženska, čeprav bojda obstajajo filmi . Pri meni osebno, ko sem bolj med malimi, bi pogledal ven pri možganih (seveda, če ne bi imela lobanje). Vidim pa, da sem imela edina možnost "spoznati" 6cm-terskega...
|