|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dolžina materničnega vratu
4.11.2004 13:44:23   
bivka
Zanima me, kaj je normalna dolžina materničnega vratu?

Meni so ga izmerili 3,3 cm.

Pozdravček
B :nosecka: in :duda: :roza: (25t)

Neposredna povezava do sporočila: 1
4.11.2004 13:52:34   
Kova
To je čist v redu. Kritična dolžina je 1,5 cm ali manj. Kar je več je O.K..

Lp,

Kova (34t):duda: :roza:

(odgovor članu bivka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2004 13:54:16   
Suzi*
Meni so ga pri 12-13t izmerili cca. 4 cm.

lp, Suzi 23t

(odgovor članu bivka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2004 15:34:15   
Dolina
A to vedno izmerijo? Jaz sem v 23t, pa mi ga dosedaj še ni. :zmeden2: Mislite, da ji moram drugič rečt (ampak tole je šele čez tri tedne:zmeden2:)?

Lp, Dolina

(odgovor članu bivka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2004 19:18:20   
snezka
Ojla,
kakšno oznako pa ima dolžina materičnega vratu? To verjetno piše v materinski knjižici. Tako, da če mi je zmerila sploh ne vem kje to piše in kolikšno dolžino imam? Na kakšen način ti to zmeri, a je to pri ultrazvoku?:zmeden2: :zmeden2: :zmeden2:...

Lp, Snezka(23t)

(odgovor članu bivka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2004 22:17:29   
bivka
Snezka,
meni so dolžino izmerili na ultrazvoku.

Baje je najpomembneje, da ni lijaka, ker če je, pomeni, da maternični vrat popušča.

LP
B

(odgovor članu bivka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.11.2004 8:59:18   
Suzi*
Ojla punce!

MV ne merijo kar sami od sebe. Meni so ga izmerili na urgenci, ko sem imela pri 12-13t en rjavkast izcedek. Takrat je z vaginalnim UZ pogledala, če je vse ok z bebico, če je MV zaprt (navaden vaginalni pregled) in tudi, koliko je dolg. To vidi tako, kolikor tiste napravice gre "noter". Skratka nič ni drugače od navadnega vaginalnega UZ. :)-

Nič se sekirat. Če ne boste imele problemov, vam ga verjetno sploh ne bodo merili. :)

lp, Suzi 23t2d

(odgovor članu bivka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.11.2004 14:25:25   
SISI25
Jaz sicer nosim dvojčke ampak mi maternični vrat izmeri na vsakem UZ, ki ga imam na vsakih 14 dni. Pa ni nič narobe (do sedaj). Imam ga pa 4cm in sem v 35 tednu.
Izmeri mi ga pa z vaginalnim UZ.

(odgovor članu bivka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2004 21:49:00   
Anja167
Snezka, v materinski knjizici je meni to napisala na desni strani v poglavju Pregledi in izvidi (str.8, ampak meni se zdi, da imam še staro materinsko, da je zdaj nova, tako da je lahko stran drugačna): cervix > 3 cm. LP.

(odgovor članu bivka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?