Mija79
|
Z bivsim partnerjem sva se razsla v casu moje nosecnosti.Kljub vsem tezavam,ki sem jih imela takrat mislim, stanovanjsko problematiko ter financne tezave, lahko recem,se je vse izslo na najboljsi mozni nacin,razen ene zadeve...Naj povem,da je otrok bil nacrtovan,preden sva se razsla je on celo hodil z mano na preglede,vse je bilo idealno do dneva, ko sem izvedela,da ima z bivso partnerico otroka, sina za katerega niti slisati ne zeli ,da ne govorim se o ostalih lazeh,pocutila sem se ogoljufano,neumno,naivno, nevem kako naj drugace opisem svoja custva,edina dobra stvar iz te veze je moj sin za katerega moram reci,da je pravi mali navihanec ,cukrcek..Sina sem rodila ze v letu 2007,veckrat sem skusala navezati kontakt z njim ter njegovo mamo,ker zelim,da sin pozna svojega oceta ter njegovo sorodstvo,vendar z njegove strani ni bilo niti enkrat vrnjenega kontakta.... Tako mi ni preostalo drugega,kot da vso, zadevscino urejam preko sodisca,lani sem vso stvar predala odvetniku,se pravi priznanje ocetovstva na podlagi dnk analize,ter v nadaljnem urejanje prezivnine...Zanima me, ce ima kdo,taksno izkusnjo za sabo,kako dolgo ste zadevo resevali,predsem pa me zanima,na kaksen nacin naj sinu povem, zakaj ga ati ne zeli videti. ..Hvala za odgovore.
|