|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dokazovanje ocetovstva
30.4.2009 9:09:55   
Mija79
Z bivsim partnerjem sva se razsla v casu moje nosecnosti.Kljub vsem tezavam,ki sem jih imela takrat mislim, stanovanjsko problematiko ter financne tezave, lahko recem,se je vse izslo na najboljsi mozni nacin,razen ene zadeve...Naj povem,da je otrok bil nacrtovan,preden sva se razsla je on celo hodil z mano na preglede,vse je bilo idealno do dneva, ko sem izvedela,da ima z bivso partnerico otroka, sina za katerega niti slisati ne zeliuser posted image ,da ne govorim se o ostalih lazeh,pocutila sem se ogoljufano,neumno,naivno, nevem kako naj drugace opisem svoja custva,edina dobra stvar iz te veze je moj sin za katerega moram reci,da je pravi mali navihanec ,cukrcek..Sina sem rodila ze v letu 2007,veckrat sem skusala navezati kontakt z njim ter njegovo mamo,ker zelim,da sin pozna svojega oceta ter njegovo sorodstvo,vendar z njegove strani ni bilo niti enkrat vrnjenega kontakta.... Tako mi ni preostalo drugega,kot da vso, zadevscino urejam preko sodisca,lani sem vso stvar predala odvetniku,se pravi priznanje ocetovstva na podlagi dnk analize,ter v nadaljnem urejanje prezivnine...Zanima me, ce ima kdo,taksno izkusnjo za sabo,kako dolgo ste zadevo resevali,predsem pa me zanima,na kaksen nacin naj sinu povem, zakaj ga ati ne zeli videti. ..Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dokazovanje ocetovstva
30.4.2009 11:30:34   
kajalin*
Podobno kot ti...user posted image ,želela sm ti poslat z.s.,pa ne gre.Kontaktiraj me,da kako rečevauser posted image lp

(odgovor članu Mija79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2009 22:14:13   
BABY LOVE
Mija 79 sem ti poslala z.s., upam, da si ga prejela.

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2009 22:22:01   
frutka_
Upam da rešiš čimprej in čimbolj ugodno!
Poznam dva primera, kjer so dokazovali očetovstvo. V enem primeru je plačala mati, v drugem oče. Cena je bila zelo visoka. Mislim da več kot 1000eur!

(odgovor članu Mija79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.5.2009 10:34:09   
Mija79
Lep pozdrav vsem,kajalin tvojega z.s. nisem prejela,BABY LOVE tvojega sem, sem ti odgovorila upam,da si prejela,sicer pa sem nova tukaj gor, ter se se malo iscem,lep dan vsem, vesele praznike.user posted image

(odgovor članu Mija79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.5.2009 12:01:29   
BABY LOVE
Mija 79 žal nisem prejela tvojega sporočila user posted image  . Bom ti na z.s. poslala svoj mail pa mi lahko kar tja pišeš.

(odgovor članu Mija79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?