|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojke
3.3.2010 9:36:55   
natasarobi
Pozdrav!

Sem v 18t in zadnje dva dni me bolijo dojke, ko hudič. Opazila sem, da so se kar povečale in meddrugim opazila, da se mi poznajo kar žile.

Ali je imela kakšna podobne težave in kako se je z napredovanjem nosečnosti to spreminjalo? Pregled imam šele sredi marca pri g.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dojke
3.3.2010 9:45:12   
Anonimen
ja evo tud jst sm žilasta pa bradavice so občutljive, men je rekla da je to kao normaln, da če ni zatrdlin nepravilnih oblik al pa da so dojke kj asimetrično spremenjene (rak pa to), da ni skrbi. povečanje je pa tud normalno, če je simetrično, mene so ful bolele na začetku tko ene prve 3 mesece, pol me neki časa niso, zdj me pa spet. ene bolijo skoz celo nosečnost ene pa sploh nč. da se pa pomiriš pa poklič tvojo g in vpraši.

(odgovor članu natasarobi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2010 9:46:02   
KatMat
to je popolnoma normalen dejavnik ki spremlja nosečnost...pri meni je bilo tako da eno obdobje se me moj tud dotaknit ni smel,joške pa ko pamela anderson...user posted image user posted image user posted image malo potrpi,bo minilo kmalu ......še enkrat boš imela isti problem-nekje 4 dan po porodu ko dobiš naval mleka...

Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2010 10:42:54   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi

Pozdrav!

Sem v 18t in zadnje dva dni me bolijo dojke, ko hudič. Opazila sem, da so se kar povečale in meddrugim opazila, da se mi poznajo kar žile.

Ali je imela kakšna podobne težave in kako se je z napredovanjem nosečnosti to spreminjalo? Pregled imam šele sredi marca pri g.

To pa res niso težave, to  spada zraven. Sicer se ne dogaja pri vseh, ampak že moj primer, ko sem iz modrčka 75b, prešaltala na 90c, pove, da se dogajajo velike spremembe user posted image . V 20. tednu, se je začelo recimo še z izcedki iz prsi...

Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2010 11:41:43   
slovenka
Ja, glede tega se kar pripravi, da verjetno ne bo nikoli več, kot je bilo user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.3.2010 14:19:39   
naja78
če te potolažim se je moji frendici v nosečnosti povečanje dojk spremenilo iz B75 na F(nevem kolk!!!!!!!!!!!!)user posted image user posted image ne lažem se!!!kožica pa lepo ostane,ker ko se raztegne ne gre več nazaj.
to niso težava ampak se kar navadi na silovite spremembe ki ti jih bo prinesla user posted image .

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.3.2010 16:53:50   
divans1
Jahhh, spremembe so res velike. Tudi sama sem zamenjala košarico iz 75B na 85C!!! user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.3.2010 17:18:11   
zmajaz
Jah saj samo povečanje niti ni tak problem, problem je potem, ko se nazaj zmanjšajo - kar se (skoraj) pri vsaki - koža pa ostane raztegnjena - rezultat je pa seveda jasen. user posted image Jaz sem tudi šla s 75B na 75E, zdaj 5 mesecev po prenehanju dojenja sem na 75C. A tiste ki ste šle s 75 na 85/90 ste se ful zredile ali kako, da se vam je tudi obseg toliko povečal, ne samo košarica? Ker povečanje obsega za 10/15 cm se mi zdi ogromno. user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.3.2010 18:18:12   
lunka1
Meni se je št. povečala iz 80C na 90D, sem se pa doslej, ko imam do konca še dobrih 10 dni, zredila 16kg. Hrbet imam že tako precej širok zaradi športanja, zdaj v nosečnosti pa se obseg poveča predvsem zaradi tega, ker se poveča kapaciteta pljuč.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.3.2010 21:30:59   
Taddy78
Najprej bi se kar popravla, saj se mi je zvečalo na 95D, ne c.
Zredila sem se za 23kg (iz 50 na 73kg). Še vedno nosim 10kg preveč, košarica pa je pristala na 80c. največ me je ostalo na obočju trebuha, kaj pa je najbolj zanimivo, 5.mes. po porodu, se nosila konfekcijo 42 in imela isto kg kot jih imam sedaj, ko nosim 38 (prej sem imela 34)...

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.3.2010 21:40:03   
zmajaz
Jaz sem se tudi prvič zredila za 16 kg, drugič pa samo za 11 (s tem, da so mi pa še od 1. nosečnosti ostali 3 kg user posted image ), ampak obseg se mi pa praktično ni povečal - samo košarica. Je pa pravzaprav smiselno ja - ker plod in vse skupaj pritiska na pljuča od spodaj gor, da gredo pol v širino. Nisem pomislila na to. user posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.3.2010 21:53:51   
anju
dobro, ne vem na katero št. so mi iz 75B narasle, vem pa da so se nezaslišano nezavidljivo zmanjšale na 75-niti-ne-Auser posted image
kaj bo ratalo šele v drugouser posted image user posted image user posted image bojo ostale samo scuzane bradavice verjetno...

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.3.2010 21:59:30   
zmajaz
Ja - to je res katastrofa, kaj ti naredi nosečnost z dojkami. Js sm po dveh nosečnostih trenutno na 75C, kar je več kot pred prvo nosečnostjo (75B) in kar se velikosti tiče zame več kot dovolj (sicer ne izključujem možnosti, da bo šlo še kaj dol). Ampak oblika .... to je pa druga zgodba. user posted image user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?