Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dojenje zvečer je postala težava 20.11.2010 20:12:23
|
|
|
|
nusi
|
Pri nas se sicer ni nehal dojiti zvečer, je pa spremenil svoj ritem. Do približno 3. meseca je bilo pred spanjem 1 uro dojenja in podiranja kupčka, potem pa naenkrat 4 minutni podoj in konec. Sem mislila, da bo slabše spal, ampak sploh ni bilo razlike. Je pa res, da se drugače doji na cca 1,5 ure oz. kot sam želi in verjetno zato ne pogreša tega večernega dojenja. A če mu daš dudo potem zaspi brez podoja? Če se doji tudi čez noč bo že ponoči notri prinesel. Ali je možno, da je zvečer že preveč utrujen (mogoče od večernega umivanja...)?
< Sporočilo je popravil nusi -- 20.11.2010 20:15:43 >
|
|
|
|
RE: Dojenje zvečer je postala težava 20.11.2010 21:00:10
|
|
|
|
izgubljena_ovcka
|
http://med.over.net/forum5/read.php?94,4543920 Glej pod št 6. "dojenje v krizi" in boš našla tematiko z imenom "večerni blues". Tam je par idej o tem zakaj so dojenčki zvečer nemirni, jokajo, tečnarijo, se dojijo kar naprej ali pa dojenje zavračajo. Res bi bilo škoda zaradi take prhodne zadeve kar zaključiti z dojenjem! Pogumno!
|
|
|
|
RE: Dojenje zvečer je postala težava 21.11.2010 10:20:12
|
|
|
|
mala
|
Z dudo mi ga uspe uspavati potem, ko že nekaj časa joka sicer tudi dude noče zgrabit. Tudi večerno kopanje ga do sedaj-to delamo že en mesec, ni utrudilo zato ne vem če je sedaj kar naenkrat to težava.. Bom probala z uspavanjem brez podoja in ga potem med spanjem podojit. Hvala izgubljena_ ovcka za link
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?