Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dojenje takoj po rojstvu-izjemen video 17.8.2007 21:17:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Pravkar sem dobila vabilo na srečanje LLL, zraven pa je bil izredno ganljiv video, o dojenčku, ki se 10 minut po rojstvu sam priplazi do mamine bradavice in se začne dojiti. BREAST CRAWL Meni je tako žal, da mi pri mojem porodu babice niso Ele takoj dale k prsim, šele po več kot eni uri sem mojemu rekla, naj gre eno poiskat, da mi jo je pomagala pirstavit. Novorojenčke ima namreč pol ure po porodu najbolj razvit sesalni refleks in če se takrat ne začne dojit, so kasneje lahko težave. Midve sva jih imele kar precej, saj mala ni znala zagrabit, jaz pa ne pristavit. Ampak nama je steklo dojenje po nekaj dneh. Tale video me je pa ganil do solz. Res se splača pogledat. Pa še link iz MONa TUKAJ
< Sporočilo je popravil Mič RR -- 18.8.2007 16:04:02 >
|
|
|
|
RE: Izjemen video 17.8.2007 21:25:54
|
|
|
|
blue sky
|
Ful lepo
|
|
|
|
RE: Izjemen video 17.8.2007 21:41:26
|
|
|
|
tinaaja
|
naslednjic bi jaz tud takoj bebiko na zizo. preden jo popedenajo.. lep video!
|
|
|
|
RE: Izjemen video 17.8.2007 21:43:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojooooj,jest sem kr jokala zraven.Kako lepooo Jest bi tud dons crkljala
|
|
|
|
RE: Izjemen video 18.8.2007 22:12:23
|
|
|
|
Naja30
|
Ful lepo. Tako naravno Jaz sem mojo dobila cca 15min po rojstvu, da sem jo dojila. Ampak naslednjič, če se bo le dalo, bi pa takoj dojila, še preden zrihtajo.
|
|
|
|
RE: Izjemen video 18.8.2007 22:48:53
|
|
|
|
Slončica
|
Jst sem jih tud mogla spomnit,dali so mi jo pa takoj ko so me zašili.Po 20 minutah,pa je še kr znala zagrabit.In še kr dojim,čeprav se marsikdo iz moje okolice zgraža,da je že dost velika in da je to samo crkljanje.Da ne zgleda mi je prijavla ena starejša gospa.
|
|
|
|
RE: Izjemen video 19.8.2007 14:56:27
|
|
|
|
Naja30
|
Sploh se ne sekiri za okolico. To je tvoj otrok in ti sama dobro veš, do kdaj ga boš dojila. Me prav iz tira vržejo te stare gospe, ki imajo toliko za povedat.
|
|
|
|
RE: Izjemen video 22.8.2007 13:38:39
|
|
|
|
Majchi
|
Res lep in ganljiv video . Jaz sem jo v P sama dala na dojko in prosila babco, če mi pomaga, drugače ne bi bilo nič. Za naslednjič bi si pa tudi jaz takole želela. Res neverjetno!
|
|
|
|
RE: Izjemen video 22.8.2007 22:12:36
|
|
|
|
petrinja
|
ma mi je šlo kar na jok-kako lepo poskrbi mati narava za naše otročke, ne? jaz sem na žalost imela carski rez in nisem izkusila prvega podoja v porodni . upam da bo v drugo pa malo drugače.
|
|
RE: Izjemen video 24.8.2007 21:34:44
|
|
|
|
rainbow
|
To je res idealna situacija
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?