Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dojenje 2.9.2008 14:00:11
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: žogica13 sem pa danes od sodelavke, ki je tudi zanosila in rodila po IVF slišala, da naj otroka po rojstvu ne bi smela dojiti...zaradi hormonov, ki jih je jemala ko je imela težave z zanositvijo in zaradi samega postopka spočetja otroka.. joj kakšne neumnosti ljudje kvasijo...oprosti ampak to je totalna bedarija...sploh pa ne vem kako bi sam postopek spočetja otroka vplival na materino mleko in samo dojenje čisto brez skrbi lahko normalno dojiš ...preverjeno Želim ti veliko sreče v 2. postopku ...mogoče pa se pridružiš dvojnim mamicam, tako kot sem jaz
< Sporočilo je popravil Skye -- 2.9.2008 14:01:24 >
|
|
RE: Dojenje 2.9.2008 14:38:02
|
|
|
|
žogica13
|
hvala za odgovor. meni je skoraj kava iz rok padla ko sem to slišala. samo ženska je pač zakompleksana. nisem pa ji hotela ugovarjat, ker ona misli, da ima skoz prav. držte pesti,da v drugo rata.
|
|
|
|
RE: Dojenje 3.9.2008 20:24:36
|
|
|
|
GoYa
|
ma kakšnih hormonov neki saj mine 9 mesecev od jemanja hormonov do rojstva otroka jaz sem prvič in drugič samo dojila a ta sodelavka pa potem ni dojila iz tega razloga? to me res zanima.
|
|
|
|
RE: Dojenje 3.9.2008 20:42:15
|
|
|
|
blaža
|
Mogoče ji je bil to le izgovor in ni dojila da si ne pokvari obliko jošk, kot en ki jo jaz poznam
|
|
|
|
RE: Dojenje 4.9.2008 10:26:41
|
|
|
|
nana35
|
No super da imamo take svetovalke.Jaz sem čisto normalno dojila po IVF in še nikoli nisem slišala kaj takega .
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?