Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dojenje ne zadostuje več -6 mesecev in pol 18.1.2005 14:53:47
|
|
|
|
nejcko
|
Naša je stara 6,5 mes in se še dojiva, edino en gosti obrok ima v času kosila in pa zvečer riževo kašo. Drugače pa jo dojim še zjutraj, dopoldne, popoldan in zvečer ter enkrat ponoči. Torej na cca 3 ure se še dojiva.
|
|
|
|
Dojenje ne zadostuje več -6 mesecev in pol 18.1.2005 15:53:56
|
|
|
|
Gina
|
Naš je pri 5,5 mes začel jesti (dojiti se)na uro in pol do dve, ker mu dojenje ni zadoščalo. Pri 7. mes je pojedel: zjutraj mleko, dop. sadje (jabolko in banana ali jabolko in hruška, ali banana in jogurt ali skuta....- en frutek nikakor ni bil dovolj), za kosilo celo kosilo (zelenjava in nekaj zraven - riž, krompir, gres...), pop. frutolino - zelo redek v flašo, zvečer mleko. Včasih potem še dodatno 1x mleko vmes ali zvečer. LP
|
|
|
|
Dojenje ne zadostuje več -6 mesecev in pol 18.1.2005 16:23:52
|
|
|
|
puri
|
Naš je star malo več kot 6M in 1 teden, pa sem zadnji teden tut opazila, da mu je samo dojenje že premalo- sej sem mu dala že nekaj stvari za probat, samo ne toliko, da bi bilo za cel obrok- bolj samo, da je spoznal okuse! Tako, sem sedaj začela z gosto hrano! Zjutraj ob 6-ih ga podojim, nato zaspi nazaj do 8-ih, ob 9-ih mu dam kakšno mlečno kašico, ob 12-ih ima sadni obrok,pa malo ga še zraven podojim, ob treh ima kosilo(kakšna zelenjava, krompir,...), ob 6-ih mu dam spet kakšen mlečni obrok, ob 9-ih pa dojenje! Ponoči se pa tut še enkrat podojiva! lp:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?