Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dojenje in zavračanje flaške 20.5.2013 8:20:30
|
|
|
|
rakica82
|
Meni ni uspelo, moja ni hotla flaške, normalno sva se dojile do enga leta potem nehale brez težav. Nič slabega, če noče flaške, moja je takoj vse pila s kozarca, ko sva se nehale dojit je šla zvečer spat brez nadomestka za joško.
|
|
RE: Dojenje in zavračanje flaške 20.5.2013 8:25:35
|
|
|
|
mamamajča
|
No jaz pa nikakor ne razumem, zakaj, ko odvajate od dojenja, morate navajati na pitje po flaski. Zakaj ze? Zdaj je ze toliko stara, da lahko pocasi pije iz kozarcka, ali mogoce s tistega loncka po slamici, ni je treba navajati na cucelj.... mi nismo imeli nikoli flaske. Od 6ga meseca je probavala pit iz kozarcka, sva se trudila pozirek po pozirek, res je, da je manj komot kot flaska, ampak meni se je pac dalo...
|
|
|
|
RE: Dojenje in zavračanje flaške 20.5.2013 8:38:27
|
|
|
|
metuljčica87
|
Moj tudi ni imel nikoli flaške. Do 6. meseca itak ni potreboval tekočine, ker se je polno dojil, ko sva začela z uvajanjem GH pa ga je ati v eni uri truda naučil piti na slamico Tako da je pil čaj po slamici. Za mleko pa nikoli nismo dajali nadomestka dojenja, dojil se je do 15. meseca, kar se ni dojil je jedel GH, to je to.
|
|
RE: Dojenje in zavračanje flaške 20.5.2013 10:43:26
|
|
|
|
babučka
|
Čeprav imam tri pupe, je samo ta bila zares dojena in takega, ali drugačnega razloga. Prvim dvema sem do drugela leta dajala ponoči flaško, pol sem jima razložila (po otroško), da je ne rabita več. Zdaj pa se počutim, kot bi imela prvega in neki kompliciram:), si pač ne znam predstavljati, kako bi to zgledalo ponoči, če se ne bi več dojile oz imele flaško, ker za enkrat še vedno je 2-3 krat na noč dojiva. Sicer bereme, da otrok pri tej starosti ne rabi več nočnega dojenja, a nekako imaš vseeno tisti strah, kako bo. :) Očitno si bo mogel ati dopust vzet, da bi jo ponoči malo nosil, da bi razumela, da ne bo nič več dojenja. :) Po slamici? Kako ste jih pa navadile? Sm namreč kupila špotren lonček Tomme T. in ne vem, kako naj ji pokažem, da se da pit iz tega lonča. :) Hvala za vsak nasvet. :)
|
|
|
|
RE: Dojenje in zavračanje flaške 20.5.2013 11:53:00
|
|
|
|
donna22
|
Zakaj že navajanje na flaško? Moja dva je nista rabila, pri hrani in pijači sta šla direkt na žlico oz. kozarec
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?