Annny
|
Ja, meni se je pa to večkrat zgodilo- kljub temu, da sem rekla, da se morava podojiti v miru in sem šla v drug prostor- da so ženske prav hodile za mano gledat, 'kako sva luštne' in cvilile, kako tamala fletno cmoka...in podobni absurdi..sem jih tko grdo pogledala, da jih je kar odneslo, ampak naslednjič pa spet isto. No, to ne pomeni, da sem tako pogosto z dojenčkom kje na obisku:)- , ampak prve mesece se je tamala dojila na 1,5 ure in je včasih pač tako naneslo...seveda sem gledala na to, da čim manjkrat. Zdaj je to, hvalabogu, mimo, ker s sabo vzameva frutek, pa je. Ampak ne gre mi iz glave, kako more biti en človek tako 'opokan'/ nesramen...ali pa se tega sploh ne zaveda, ker (kot si rekla, Kira) na dojenje gleda drugače.. Joj, meni bi bilo pa tako 'bad' v javnosti dojiti..mislim, da ti en tujec gleda v jošk...ne ne8):) Lahko povem še to, da sem res enkrat poskusila dojiti nekje na wc-ju (na smučanju), ampak...veste kaj, da me je postalo prav sram pred lastnim otrokom...le zakaj bi otroček moral jesti na wc-ju???:( Kot da je to kaj prepovedanega, grdega:zmeden2: Strinjam se s tem, da tiste, ki lahko, dojijo v javnosti, ampak jaz ne bi mogla- to je pač v glavi;) Lp
|