|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojenje in uvajanje GH
16.8.2007 0:10:34   
simonka
Pozdravljene mamice.

Kako naj kombiniram dojenje in gosto hrano?
Naš fantek je star 5,5 meseca, dojiva se lepo na 3 do 4 urice čez dan in noč. Počasi bi začela z gosto hrano. Kaj najprej sadje ali zelenjava? Kako pa je z dojenjem? Mu dam najprej malo goste hrane in nato še dojko ali zamenjati obrok?

Lepo prosim za pomoč in že bnaprej hvala za vaše nasvete.
Pozdravček

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 16.8.2007 22:12:49 >

Naša sončka: Timon in Jaka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DOJENJE IN UVAJANJE GH
16.8.2007 7:34:57   
SPOKEC
mi smo prvo začeli s sokcom-korenček par žličk, nato pa 1 po tem ziza. ko smo pa začeli z korenčkom je pa dobila isto par žličk korenčka in šele nato čez en čas zizo, dokler količina ni bila za 1 obrok

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: DOJENJE IN UVAJANJE GH
16.8.2007 20:37:12   
Anonimen
Najprej začneš kakšen korenček, jabolko, potem pa sem jaz kar prešaltala na zelenjavo in vmes kakšno sadje. sadje namreč sladko pa je lepo če najprej sproba zelenjavo, ker če uvajaš obratno, potem mnogokrat nočejo sprejeti zelenjave.

Jaz sem mu najprej dala toliko da proba. Par žličk npr. Potem pa če je bil še lačen pa sem ga še podojila. Tam pri uvajanju eni 4. vrste hrane pa sem že kar en cel obrok nadomestila z GH (npr. kosilo, ker je zelo rad jedel zelenjavne juhice na tisoč in en način). Čez čas, ko sta pa bila 2 obroka GH, pa je bil dopoldan en sadni, opoldne pa zelenjavno-mesni.  

(odgovor članu simonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?