Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
V čem je problem:res sem kar naprej lačna, se nakosilam, pridem po stopnicah gor, sem že spet lačna????!!!Ali je to le požrešnost?Sicer drugače v življenju zelo rada jem(preveč), ampak sem trdno sklenila, da po porodu ne mislim ostat neprivlačna mama, ki je naveličana vsega(še posebej, ko gre v trgovino in ugotovi, da lahko obleče srajco št 46!!!). Sej tud prej nism bla ne vem kak, ampak nekaj v mejah normale, št 40-42 sm nosla. 
potem pa sem se spet začela redit, ker sem morala jest in jest in jest. Po vsakem dojenju sem bila izstradana. tamala se je pa prve 3m dojila kar pogosto, tako da sem bila kot izžeta cunja. Ker pa ni bilo časa za kuhanje, priznam sem jedla veliko čokolade in hitrih prigrizkov, samo da je bil želodec poln. In kmalu se je začelo poznat na teži
najlepša mamica
.