Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dojenje in obisk zobozdravnika 30.11.2008 22:01:06
|
|
|
|
Naja31
|
Injekcija pri zobozdravniku je zgolj lokalna in ne prehaja v mleko. Če lahko nosečnica dobi injekcijo, jo tudi doječa mamica lahko. Dobila sem injekcije,tako noseča kot doječa.
|
|
|
|
RE: Dojenje in obisk zobozdravnika 30.11.2008 22:53:03
|
|
|
|
Doll
|
Tako kot pravi Naja
|
|
|
|
RE: Dojenje in obisk zobozdravnika 30.11.2008 23:19:32
|
|
|
|
poka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Injekcija pri zobozdravniku je zgolj lokalna in ne prehaja v mleko. Če lahko nosečnica dobi injekcijo, jo tudi doječa mamica lahko. Dobila sem injekcije,tako noseča kot doječa.
|
|
RE: Dojenje in obisk zobozdravnika 1.12.2008 8:27:00
|
|
|
|
ronja
|
Bila sem pri zobozdravnici, ampak nisem dobila injekcije proti bolečinam. Saj če je navadna plomba ali kaj takega, jo mirno zavrneš. če pa je kaj večjega, pa najboljše da zobozdravnika vprašaš - moja kar ve, kaj se sme in kaj ne za in doječe mamice... Zato tudi moje 8ke čakajo že 2 leti na puljenje - ker med in dojenjem ni priporočljivo tega ven dajat, zaradi lokalne anastezije, pa ker so možni zapleti in s tem povezani antibiotiki...
|
|
|
|
RE: Dojenje in obisk zobozdravnika 1.12.2008 9:37:53
|
|
|
|
danijela in taja
|
se podpišem naji in Doll
|
|
RE: Dojenje in obisk zobozdravnika 1.12.2008 10:24:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehe ronja, pri meni ne pride v poštev, da bi jo zavrnila.. Torej mi mleka ni potrebno sčrpati, lahko normalno podojim? Naročena sem ob 11 uri, dojim pa šele naslednji dan zjutraj..
|
|
|
|
RE: Dojenje in obisk zobozdravnika 2.12.2008 13:35:26
|
|
|
|
Aurea
|
Ni problema, sploh pa, ker bo tako velik razmak med podojem.
|
|
RE: Dojenje in obisk zobozdravnika 2.12.2008 15:23:12
|
|
|
|
jana84
|
a pol moram tudi jaz še čakat z mojimi modrostnimi zobki? Res škoda, ker jih nisem šla zriti že pred nosečnostjo, ko mi je zobozdravnica napisala napotnico. Ampak takrat je bila poroka v pripravi in bližanju, potem pa je kar na enkrat pršla nosečnost (no neki smo vseeno delali na tem)...Hm...
|
|
|
|
RE: Dojenje in obisk zobozdravnika 2.12.2008 23:07:59
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Zato tudi moje 8ke čakajo že 2 leti na puljenje - ker med in dojenjem ni priporočljivo tega ven dajat, zaradi lokalne anastezije, pa ker so možni zapleti in s tem povezani antibiotiki... Jaz imam tut eno 8 za ven dat. Se mi je dva meseca po porodu odlomila. Mam napotnico za kirurga pa kar odlašam. Še vedno dojim pa se tudi jaz mal bojim zapletov.
|
|
|
|
RE: Dojenje in obisk zobozdravnika 5.12.2008 20:39:15
|
|
|
|
katra55
|
Jaz sem jo dobila, ko sem dojila, je zobozdravnik rekel, da lahko.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.12.2008 21:06:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko vam dojenček pade s postelje ...Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?