|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojenje in Weledino olje brezovih listov
23.7.2009 15:05:02   
Pomaranči
Pozdravljene,
zanima me, ali je kje že odprta podobna tema. Doma imam namreč to olje proti celulitu (ki je v glavnem sestavljeno iz eteričnih olj) in ga ne upam uporabljati, ker sem našla tole http://med.over.net/forum5/read.php?94,4904575 . Prosim povejte, kaj si mislite o tem in ali je katera vseeno poskusila (in seveda rezutati/posledice). Ali se lahko izloča tudi v mojem mleku?

Hvala za odgovore in naj vas ne odpihne, če ste kje na Štajerskem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dojenje in Weledino olje brezovih listov
23.7.2009 18:56:06   
Pomaranči
"Während Schwangerschaft und Stillzeit ist vor der Anwendung dieses Produktes ein Arzt zu konsultieren."

(odgovor članu Pomaranči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dojenje in Weledino olje brezovih listov
24.7.2009 9:05:06   
puncica
Jaz bi vseeno uporabljala, ker tega ne uživaš ampak se samo maže pa še to po bedrih in riti. Vsak šampon, ki ni naravn ali parfum je po moje bolj škodljiv kot tole.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Pomaranči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?