|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojenje in čokolada
22.12.2005 16:36:31   
arielca
Ker obožujem čokolado, me zanima, če jo kljub dojenju lahko jem. Sem brala in poslušala vsemogoče pa me zanimajo vaše konkretne izkušnje.
Aja, v omari me sumljivo mamljivo gleda ena Milka in se ji težko upiram...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dojenje in čokolada
22.12.2005 17:03:39   
Aleksandrin
Jaz jo pojem ful pa ni nič narobe.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.12.2005 17:20:19   
rikica
Tudi jaz jo jem in ne vem,da bi bilo kaj narobeuser posted image Če te milka tako zapeljivo gleda je ne moreš pustit na cedilu.user posted image Saj včasih pa morajo naše user posted image tudi čokoladno mleko pit ne?user posted image

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.12.2005 17:38:54   
tincci
Naj bi zaradi tega imeli otroci vetrove. Ampak jaz vseeno kdaj pa kdaj pojem košček. Srečna mami, srečen user posted image

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.12.2005 17:40:32   
Katrin
Sicer ne vem, zakaj se čokolade ne sme jesti, če dojiš (sem tudi jaz to prebrala); sama sem se včasih pregrešila in pojedla kak košček....oz ga še vedno (se še vedno dojiva).
Ne pretiravaj, pa bo vse v redu!

lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.12.2005 20:04:00   
Anonimen
Jaz živim od cukra, pa se mi je dete v enem tednu zredilo za 30 dag. user posted image user posted image user posted image
Aja, pa oba sva zdrava.

(odgovor članu Katrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.12.2005 7:59:07   
MIN
ko je imela kolike nisem smela jesti čokolade,ker je bilo grozno že po prvem dojenju.sedaj ko jo je minilo si pa privoščim tudi sto gramov naenkrat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.12.2005 12:02:14   
kati*
pri nas čokolada (mlečna) nima stranskih učinkov ... razen za moje kile user posted image

lp, K

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.12.2005 15:21:15   
figa
Ja baje čokolado pri dojenju odsvetujejo iz istega razloga kot kavo, alkohol in pravi čaj - je poživilo, zato je dojenček lahko razdražljiv in noče spat. No to je kao uradna razlaga. Neuradno pa ti povem, da jaz pojem ful čokolade (in ostalih sladkarij), pa tudi kakšno kavico sem si že privoščila, pa polno dojim in ni nobene panike. Saj boš sama vidla, če bo kaj narobe, je pa pač ne boš tolk jedla. Kakšna radost pa mora bit tudi za nas, sej že tako in tako furamo neko blazno askezo!user posted image

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.12.2005 18:08:27   
Urša
Jst sm pa slišala, da naj bi zapirala. user posted image  Jst jo kar precej pojem, sploh v tem prednovoletnem času in je skoraj vsaka plenica pokakana. Je pa možno, da naj bi povzročala krče, vsaj prekomirno uživanje... sam jst jo kr morm!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu figa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.12.2005 14:22:02   
blazka
Jest tut pojem kar velike količine čokolade (beri: 1kg Gorenjka za cca 3-4 dni) sicer ne vsak dan. Nikoli nisem opazila kake spremembe na malem, se strinjam z zgornjimi posti, da morajo tamali tudi malo čokoladnega mleka pit za spremembo.

LP

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.12.2005 15:38:42   
thunder
Jaz sem dobesedno odvisna od nje in brez nje nikakor ne morem. Mi je vse dol padlo ko mi je patronažna rekla da jo ne smem jest ker da bo malega zvijalo...Dva dni mi je uspelo brez nje(sploh ne vem kk mi je ratalo), potem sem testno pojedla par koščkov in vsak dan več in nobene spremembe nisem opazila na malem - kvečjemu na sebi - spet zadovoljna mami. Pojem jo 100 g na dan. Poskusi še ti test naredit pa boš vidla. Lp.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.12.2005 15:56:11   
botra jedrt
Čokolada je nevarna zato, ker spada med alergene. Še posebej mlečna čokolada, ki jo odsvetujejo materam, katerih otroci imajo slabo toleranco na laktozo in imajo kolike po mlečnih izdelkih. Kasneje lahko pri občutljivih otrocih (še posebej tistih, katerih starši so alergiki) povzroči hudo alergeno reakcijo. Moj fant je alergijski astmatik, me je mal strah, pa si vseen privoščim čokoladico vsak drugi dan, v omejenih količinah. Zaenkrat je vse ok. Je pa odlično energijsko nadomestilo, kadar nimaš časa kuhat user posted image
LP

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?