|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojenje in čaj
6.12.2005 11:39:47   
Anonimen
Kako dajete svojim dojenčkom starim 7 tednov čajček - po flaški ali po žlički - obpredpostavki da so polno dojeni?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
6.12.2005 11:58:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dojenje in čaj
6.12.2005 12:12:37   
pika_b
Jaz do 4mesecev nisem dodajala nič-polno dojen. Sedaj pa vsak dan spijemo cca.1dcl komarčka, odvisno kako mu je , včasih tudi samo 0,25dcl -  še vedno se samo dojimo.

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2005 12:46:06   
mojamura
moj malček je star 3 tedne, pa mui dajem ob krčih komarčka po žlički. seveda gre pol poleg pol mimouser posted image ....upajmo na boljše cajte;user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2005 12:56:46   
muriel
mojemu 6tedenskemu otročičku sem začela dajati nesladkan čaj kumine po steklnici... kljub vsem teorijam sem se vseeno odločila za to. dajem ji ga, ker ga pije in da omilim krče. po steklenički pa zato, ker je pozneje to veliko bolj praktično kot po zlički, ko gre tudi pri 6mesečniku še vedno vse mimo. baje.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2005 13:27:51   
bobek05
Če so dojenčki polno dojeni, jim baje ni treba dajat druge tekočine - tako so nam povedali v šoli za starše.. user posted image Če boš ga samo dojila, ti svetujem, da mu daš čaj po žlički, ker se bo navadil na flaško in lahko se zgodi, da ne bo hotel več vlečti dojke (se pri flaški manj mantrajo)..

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.12.2005 13:48:51   
pravljica
naš je še polno dojen...od začetka mu ponujam čaj ali vodo po steklenički...ne vem če je bilo 2x, da lahko rečem da je pil...zdaj se večinoma igra - verjetno medtem kaj dol pogoltne, če ne drugega se zamoti user posted image  ...očitno ne rabi dodatne tekočine

yeah, thats me ;)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.12.2005 13:57:45   
simona2
Jaz sem se odločila, da bom začela tudi dajat čaj, čeprav sem do zdaj samo dojila (3 mesece). Dajala ji ga bom po žlički zaenkrat, ker me je malo strah zaradi flaške, saj že tako ali tako malo štrajka z dojenjem.

Pa saj gre z žličko, samo malo več časa traja in malo več truda je potrebnega. Čaj pa bom striktno sama kuhala, komarček, kumino, janež in kamilice, saj so ostali otroški čaji ponavadi zelo sladki.

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.12.2005 14:09:46   
lelaval
Jaz sem junija rodila in sem ji le čez poletje, ko je bilo vroče dodajala  čaj po flaški. Na začetku sem ga sama kuhala - in tudi sladkala, kasneje pa od Hipa.
Sedaj pa se le še polno dojima user posted image  in v ponedeljek bo stara 6 mesecev, v sredo imava pa posvetovalnico in se bom dogovorila za dodajanje.user posted image

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.12.2005 17:52:17   
tina104
Jaz mu prva dva meseca nisem nič dajala, zadnji mesec in pol pa mu dam res zelo občasno (ko je preveč suhi zrak v stanovanju in prevroče) prekuhano vodo po žlički ali pa kar iz skodelice - pri vsem tem je seveda več vode na majčki kot v ustih, ampak to je to, nočem ga motit s stekleničko. Tudi pediater nam je svetoval kar skodelico.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
6.12.2005 23:54:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?