|
Dojenje, duda, podiranje kupčka 5.5.2005 16:02:54
|
|
|
|
piščanc
|
lahko ti povem po mojih izkušnjah - roko si tlači v usta ko je zadovoljen in sit, onavadi po dojenju, ko noče več sesati Žiga dude ne mara, Tjaša jo je imela, pa bi raje videla, če bi jo imel tud žiga, da se sam pomiri (predvsem pomaga potem ko je star že kakšnih 6 mesecev) s tjašo tud nisva dolgo podrle kupčka ker je prej zaspala, pa še polivala, če ne joka ko jo položiš, oz. čez kakšne pol urce, potem se pač zrak ni nabral, če pa zajoka, pa potem podreš kupček no pri tjaši sem rešila to tako, da je po dojenju spala na trebuščku kar na mojem trebuhu, pa še jaz sem se spočila, včasih pa je spala tudi na moževem trebuhu tako majhen otroček bo redko kdaj pokonci, ponavadi je že od previjanja tako zmatran da bo takoj zaspal, ampak saj hitro rastejo. glede pogostosti hranjenja pa, če zaspi je zaspan, če noče je pa lačen, samo to boš morala pa sama pogruntati, ker so si vsi različni - naš je zaspal in potem ko se je zbudil jedel potem je bil pokonci kake pol ure, sledilo je še previjanje in ko je začel jokcati je šel spat, samo to je čisto različno upam, da kaj pomaga
|
|
|