|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojenej in gosta hrana
9.5.2005 23:30:46   
Skabi
Naš 5mesečnik se je do štirh mesecev samo dojil, zdaj pa poje 3 obroke goste hrane. Po obroku ga vedno podojim. Seveda pa noče več toliko piti.
Zdaj pa me je strah, da mi bo zaradi manjšega povpraševanja mleka zmanjkalo. A si je smiselno vsakič mleko še črpat?
Ker spije manj mleka, si mi zdi, da je žejen. Po flaški pa noče piti. S čim še naj poskusim? A je za magični lonček prehitro?
Hvala in lahko noč :zajcek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dojenej in gosta hrana
10.5.2005 6:51:50   
sarči
Oprosti Mamita,jaz ti ne znam svetovat,bi pa te vprašala,a ko si začela dodajat gosto hrano je tud tvoj zavračal prsi???
Oprosti,me fuuul zanima ker pr nas se to dogaja,pa sem vsa žalostna,ker se bojim,da mogoče pa ne bo hotela se več dojit?:((:((:((

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dojenej in gosta hrana
10.5.2005 7:45:53   
tesa
Mamita nič ne skrbi, mleka ti ne bo kar tako zmanjkalo. Nič ti ni treba iztiskati.Tudi pri nas je bilo podobno; po obrokih je samo še malo spil ali pa tudi ne. Dojim ga še zjutraj, zvečer in včasih ponoči
pa je mleka še vedno preveč.
Vse se samo uredi. Včasih boš imela kakšen dan preveč mleka , včasih se ti bo zdelo, da ga je zmanjkalo; ampak mleka bo ravno prav:)-
lp:miska:

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dojenej in gosta hrana
10.5.2005 7:48:18   
tesa
A pa še to. Moj ni nikoli pil iz stekleničk in magičnega lončka. Že od šestega meseca pije lepo iz kozarčka.:bravo:

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dojenej in gosta hrana
10.5.2005 8:46:42   
Skabi
Sarči, malo manjše zanimanje za dojenje je res pokazal. Sploh na začetku, ko sva začela s kašicami. Zdaj mu dam sadno kašico dopoldan, zelenjavo za kosilo in mlečno kašico za večerjo. Ostale obroke (zgodnji zajtrk, zajtrk, popoldanska malica in tik pred spanjem in med spanjem:( ) pa ga še vedno dojim. Imam občutek, da spije manj kot prej. Včasih se sam igra z bradavico in jo liže :ups: . Tudi mene je strah, da ga bo čisto minilo.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dojenej in gosta hrana
10.5.2005 10:53:23   
Pi-kica 1
Meni se ne zdi smiselno mleko črpat. Dokler bo otrok kazal zanimanje in se dojil, ti ga verjetno ne bo zmanjkalo. Mi imamo enako prehranjevalno shemo, le da ga po obroku več ne dojim, ker se ful napoka, ampak mu raje dojko ponudim med obroki in pa seveda zjutraj dvakrat in zvečer pred spanjem. Samo stekleničke sicer ne zavrača, vendar pije tudi že iz magičnega lončka. Star pa bo 6 mesecev ćez devet dni.

LP

Pi-kica

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?