Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dojenčkova spominska knjiga-pomoč pri podatkih 8.2.2005 11:04:16
|
|
|
|
jasna j.
|
Oddaje: Naša mala klinika, Seks v mestu Pevci: Atomik harmonik, Fredy Miler Film leta: Kristusov pasijon, Srek 2, Garfield Knjiga leta: Da Vincijeva koda Politika: zmaga SDS, novi predsednik Janez Drnovšek Svetovni voditelji: ponovna zmaga Busha Svetovne novice: Irak - napadi z avtomobili bombami Šport: Vasilij Žbogar, Tina Maze, Jolanda Čeplak Moda: kombinacija umazano roza in rjava, zelena Moška moda: kombinacija s krznom Rodila sem 26.10.2004.
|
|
|
|
Dojenčkova spominska knjiga-pomoč pri podatkih 8.2.2005 11:14:38
|
|
|
|
PIAF
|
Jaz sem še napisala oddaje na TV: sanjski moški, mehiške nadaljevanke, pri filmu Troya, pri glasbi Bepop... Pač odvisno kaj te knjiga sprašuje, jaz imam To sem jaz.
|
|
|
|
Dojenčkova spominska knjiga-pomoč pri podatkih 8.2.2005 11:25:20
|
|
|
|
Mateja17
|
Hvala ker ste tako prijazne lp, Mateja
|
|
|
|
Dojenčkova spominska knjiga-pomoč pri podatkih 8.2.2005 12:21:13
|
|
|
|
Anonimen
|
1. ne bi vedla. 2. atomik haromnik, omar naber (fredi je zdaj šele popularen) 3. nič pametnega:)- (to tudi ne bi vedla) 4. v kinu je bilo pa tolk velik stvari...ampak verjetno kak Kristusov Pasijon:zmeden: 5. Iztok Čop in Luka Špik za medaljo na OI, Tina Maze, Urška Žolnir, Vasilij Žbogar 6. broške (kaj več se ne spominm) Nisem kaj dost pomagala, ampak da malo skombiniraš:)
|
|
|
|
Dojenčkova spominska knjiga-pomoč pri podatkih 8.2.2005 12:22:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Jolanda Čeplak pa Sanjski moški (to je bilo 100% najbolj popularno pri nas v Slo)
|
|
|
|
Dojenčkova spominska knjiga-pomoč pri podatkih 8.2.2005 13:57:22
|
|
|
|
jasna j.
|
Ja, Troya - definitivno! Kaj pa priljubljeni avtomobili? Mogoče C3 Plurel-moja sestra ga je imela, pa je ful zanič. Še kateri? Imam knjigo Moj otrok.
|
|
|
|
Dojenčkova spominska knjiga-pomoč pri podatkih 8.2.2005 14:01:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jasna- Cliov je še zmeraj največ po cestah. Poglej, kateri je bil avto leta:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?