Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dojenčkova spominska knjiga! 23.11.2005 12:42:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče misliš ta moj link: http://www.art-fantasy.info/STRANI/MALI_JAZ.htm Jaz imam to knjigico in sem z njo super zadovoljna. Veliko sem že izpolnila, veliko me še čaka. Je namreč od rojstva do 6. leta starosti. Ne bo ti žal.
|
|
|
|
RE: Dojenčkova spominska knjiga! 23.11.2005 13:00:13
|
|
|
|
Lu
|
Ne ni ta Blacky. To je bil link čisto do ene splošne www knjižice. Teme so bile podobne kot v teh knjigicah ( Mali Jaz, Dojenčkov spomisnka knjiga, To sem jaz,... ).
|
|
RE: Dojenčkova spominska knjiga! 23.11.2005 13:00:45
|
|
|
|
lex
|
Jaz imam tole od Sveta knjiga: Moj otrok, ki sem jo dobila. No če bi si sama kupovala bi si verjetno katero drugo. Imam pa stenski koledar in v bistvu mi je bolj všeč, ker kar mimogrede kaj vpišem - ko se kaj novega zgodi. v tejle spominski je že vse v naprej definirano in premalo prostora za sličice.
|
|
RE: Dojenčkova spominska knjiga! 23.11.2005 13:47:34
|
|
|
|
miševi
|
Jaz imam to knjigo. Sem jo imela pri hčerki in sem si sedaj želela isto. Mi je všeč, ker je razdeljeno po poglavjih o zobkih, prvih dnevih, počitnicah, obiskih zdravnikov..., potem pa še vsak mesec posebej. Je pa do 1 leta starosti. Meni čisto odgovarja, ker imam itak polne albume slik. Že proti koncu enega leta sem se že silila, da sem vse izpolnila, tako da moja volja ne bi vzdržala do 6. leta starosti.
|
|
|
|
RE: Dojenčkova spominska knjiga! 23.11.2005 13:59:06
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Jaz imam knjigo To sem jaz in mi je res super. Sem "šele"20 tednov noseča, pa sem jo že kar nekja izpolnila.
|
|
|
|
RE: Dojenčkova spominska knjiga! 23.11.2005 14:30:49
|
|
|
|
teta beta
|
Tudi jaz imam Dojenčkovo spominsko knjigo in je do enega leta. Največ seveda vpišeš na začetku,v tisti koledar zadaj pa poleg sličic pišem še kaj drugega v kvadratke (npr. prvi sneg, praznovanje bratrančevega roj. dne, prvič na obisku pri X, tainta na obisku, stara mama ima rojstni dan ipd.) Sem kar zadovoljna z njo, so pa določene stvari malo hecne (npr. ne vem, kdaj izpolnjuješ vprašanja o spanju ali o najljubših stvareh, je namreč razlika ali pri dveh mesecih ali pri osmih.)
|
|
|
|
RE: Dojenčkova spominska knjiga! 23.11.2005 20:25:01
|
|
|
|
Lu
|
Ne punce,mene prav zanima ena določena. Enkrat je bila na forumu objavljena spletna dojenčkova knjigica in ne kopije teh, ki jih imamo ( beri To sem jaz, Mali jaz, itd. ). teta beta tudi sama imam to. Zanima me samo nekaj. V tisti koledar zadaj ko je. Kako si vpisovala datume npr. 1.mesec od do, 2.mesec od-do. Recimo. Maja je rojena 21.2.05 a to je potem mišljeno do 20.3. je 1.mesec, nato je od 21.3.-20.4. drugi mesec in tako naprej. Sem čisto zmedena zaradi tega. Jaz sem vsi vse zadeve, ki so se dogajale in se še vedno pisala v svoj planer, zdaj pa bi jih rada lepo prepisala v knjigico. Hvala za pojasnilo.
|
|
RE: Dojenčkova spominska knjiga! 23.11.2005 20:46:56
|
|
|
|
Ezi
|
Živjo! Jaz bi pa nekaj vprašala na to temo ... mamice dveh ali več otrok, ali ste imele pri vsakem otroku kakšno spominsko knjigico? Mislim, da precej kompliciram, ampak ne vem, ali naj za drugega otroka izberem isto kot za prvega ali ne? Želim, da bi imela približno enako, po drugi strani, pa nočem, da bi bilo čisto isto Sej vem, ni tako pomembno, sploh za fante, verjetno ... ampak me zanima kaj mislite ... Hvala! LP, Ezi
|
|
|
|
RE: Dojenčkova spominska knjiga! 24.11.2005 9:36:57
|
|
|
|
Lu
|
Moje mnenje. Jaz bi kupila za drugega otroka drugo knjigico. Mogoče celo isto, če bi se mi tako dopadla
|
|
RE: Dojenčkova spominska knjiga! 24.11.2005 9:46:49
|
|
|
|
janjja
|
Mi imamo Moj otrok in je do drugega leta. Smo jo po večini že izpolnili, dobila sem jo v dar ob rojstvu hčerke. Drugače pa sem si malo ogledla link od knjige Mali jaz in se mi zdi zelo zanimiva. Če bi jo potrebovala bi jo ziher nabavla. Je pa kar draga.
|
|
|
|
RE: Dojenčkova spominska knjiga! 24.11.2005 9:54:12
|
|
|
|
dory
|
Jaz mam tud Mali jaz od didakte...vanjo vpisujem ze od samega zacetka...in ze zej pri 19m ful rada pogledam nazaj in obujam spomine...kaj sele bo cez leta :) Toplo priporocam,da si belezite vsako se tako mickeno stvar...cez leta bo to en tak velik dragocen spomin :)
|
|
|
|
RE: Dojenčkova spominska knjiga! 24.11.2005 11:30:13
|
|
|
|
Suzi*
|
LU, jaz imam tudi to dojenčkovo spominsko knjigo, ki je do 1 leta. Meni je fina, sem bila pa na začetku tudi malo zmedena zaradi teh mesecev. Ker je pa Anžej rojen 2.3. sem pa poenostavila tako, da so meseci kar koledarski, dva dni gor al pa dol. V okvirčke pa poleg nalepk vpisujem, če smo kam šli, kakšen pomemben dogodek, kdaj je dobil kakšen zobek, kdaj je začel sedet,..... Teta beta, sprašuješ o vprašanjih glede spanja in najljubših stvari....jaz vpisujem kar tako, da sproti, ko mu je kaj novega všeč, vpišem mesec in tisto stvar, da bom imela pregled tudi po mesecih. Isto pri spanju. lp, Suzi
|
|
|
|
RE: Dojenčkova spominska knjiga! 24.11.2005 15:29:52
|
|
|
|
teta beta
|
Ja, Lu, jaz isto vpisujem mesece od 23.9.-22.10., 23.10.-22.11. itd. Kjer je 31. dan odveč, ga pa prečrtam. Suzi, hvala.
|
|
|
|
RE: Dojenčkova spominska knjiga! 25.11.2005 16:11:56
|
|
|
|
Limona
|
http://www.piara.net/otrok/mojotrok.html Misliš tole? Ne spremljam toliko RR ampak imam to shranjeno pod zaznamke, ker mi je bilo zanimivo!
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2005 16:54:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dojenčkova spominska knjiga! 13.12.2005 9:44:19
|
|
|
|
Lu
|
To je ta stran, ja. Hvala Limona.
|
|
RE: Dojenčkova spominska knjiga! 16.12.2005 8:48:10
|
|
|
|
Antigona
|
Meni je tudi zelo všeč tale knjigica (www.piara.net), me pa zanima, če katera ve kje so jo da kupit , al je to samo spletna zdeva ???? Sem jim poslala mail že par dni nazaj, pa ni nihče odgovoril ...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......