|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojenček se prebuja z jokom
17.5.2012 10:03:42   
fišla
Pozdravljeni!

Malo več bom napisala, da razložim situacijo.

Moj sin bo čez nekaj dni dopolnil eno leto. Zadnje čase (približno en mesec), se je začel ponoči z jokom prebujati. Drugače je že od četrtega meseca dalje prespal celo noč (cca. 9-10 ur). Sedaj pa se prebudi po navadi vedno nekje med polnočjo in eno uro zjutraj in začne jokati. Ko mu dam dudo, jo prime in vrže in dalje joče. Ne pomagajo tolažeče besede, božanje,... Ko pa ga vzamem v naročje, pa se čez nekaj časa umiri in mi na rokah zaspi. Potem ga položim v postejico in kakor hitro ga odložim, se prebudi in spet začne jokati. Tako potem to »odlaganje« v spanju traja kakšno uro in pol, preden mi uspe, da ga položim v posteljico brez, da bi se prebudil in jokal. Poskusila sem ga tudi podojiti, previti, vendar nič ne pomaga, da bi takoj zaspal nazaj. Včasih mi na rokah zaspi takoj, včasih pa tudi na rokah rabi kakšne pol ure, da se umiri in zaspi. S partnerjem sva tudi poskusila in ga pustila, da je jokal. Ko pa po kakšnih 10-ih minutah jok ni potihnil, sva ga vzela v naročje. No, včeraj oz. danes zjutraj, sva tudi tako naredila (po nošenju na rokah, sva ga položila v posteljo v joku) in čez nekaj minut (10 – 15 min) je sinko zaspal. Ne vem, če je to kaj vplivalo na njega, da je ravno pred kakšnim mesecem zbolel za šesto otroško boleznijo (nekje v tem času se je vse to začelo).
Drugače pa je sinko čez dan dobro razpoložen, tudi apetit ima, skratka, ne vem več kaj naj naredim. Saj mogoče bo kdo rekel, da se nimava kaj pritoževati, glede na to, da se prebudi enkrat v celi noči (nekateri po cele noči ne spijo). Ampak ne vem kaj bi to bilo, da se zbudi vedno ob skoraj isti uri in potem tako dolgo traja, da zaspi nazaj. In do sedaj je vedno lepo spal. Mogoče se je v tem času zgodilo, da kakšen dan ali dva ni jokal, drugače pa vsak dan oz. noč.

Mogoče mi lahko kdo pomaga s kakšnim nasvetom. Ali pa mi lahko mogoče kdo, ki je imel enako ali podobno situacijo, pove, kaj je za naredit oz. kdaj se bo to obdobje (če je obdobje) končalo. Vem, da so si otroci med seboj različni in je pri vsakem otroku drugače, vendar bi mi kakšen nasvet prav prišel.

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dojenček se prebuja z jokom
17.5.2012 11:29:45   
manna
Tega zagotovo ne počne zanalašč, da bi vaju hecal, zato puščanje jokat ne bo pomagalo prav nič, oziroma se bo drl verjetno še bolj.
Očitno se ob tisti uri zgodi nekaj, recimo; morda ga prebudi to, da mora lulat, mogoče ga začne malo matrat prebava, mogoče ga srbijo dlesni ker mu rastejo zobki, ali pa takrat zaključi prvi cikel spanja (vsi ljudje spimo v ciklih) in ga zmotijo kakšne hude sanje, ki ga prestrašijo. Otroci pri enem letu doživljajo že marsikaj v svojih malih glavicah (še posebej če je npr. ravnokar začel hodit v varstvo, mama pa nazaj v službo) in to premlevajo v sanjah.
Zagotovo je obdobje, ki bo minilo. Šesta bolezen pa dvomim da ima kaj s tem.

(odgovor članu fišla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
17.5.2012 22:57:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu manna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?