Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dojenček - navodila za uporabo :-) 5.7.2006 5:20:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Simpatična knjižica z nenavadnim naslovom in s še bolj nenavadnim podnaslovom - "navodila za uporabo, delovanje, odprava napak in nasveti za vzdrževanje v prvem letu". Knjiga, ki je izšla pri založbi Meander, je priročnik za novopečene starše tega tisočletja. S svojevrstnim humorjem svetuje, kako reševati težave, s katerimi se srečujejo sveži, še neizkušeni starši. Ob branju izredno duhovito napisanega besedila in ob številnih zabavnih risbah in diagramih se boste dobro zabavali tudi tisti, ki knjige ne potrebujete. Avtorja, pediater dr. Louis Borgenicht, in njegov sin (ponosni novopečeni očka) Joe Borgenicht, pisatelj in televizijski producent, odgovarjata na najpogosteje zastavljena vprašanja o otrokovem prvem letu življenja. Knjiga je res prisrčno darilo vsem staršem, ki se jim rodi novorojenček.
|
|
|
|
RE: Dojenček - navodila za uporabo :-) 5.7.2006 6:50:24
|
|
|
|
gigica
|
super. pa mogoče veš kakšna je cena? lp
|
|
|
|
RE: Dojenček - navodila za uporabo :-) 5.7.2006 8:02:54
|
|
|
|
Anonimen
|
A od prvega leta naprej se tudi dobi? Ali je že tako komplicirano, da navodila tega ne bi prenesla
|
|
|
|
RE: Dojenček - navodila za uporabo :-) 5.7.2006 11:53:03
|
|
|
|
monja79
|
Knjiga je res super! Mi smo jo kupili prijateljem za darilo in so je bili zelo veseli; pa še zelo, zelo zabavna je! Cena pa 2.900,00 SIT, mi smo jo kupili v akciji na sejmu za 2.610,00 SIT. V vsakem primeru je tudi cena zelo sprejemljiva. Vsekakor zelo priporočam!
|
|
|
|
RE: Dojenček - navodila za uporabo :-) 5.7.2006 13:41:05
|
|
|
|
lenika
|
Kje jo pa lahko kupiš?
|
|
|
|
RE: Dojenček - navodila za uporabo :-) 5.7.2006 14:50:37
|
|
|
|
Valentina76
|
Sem imela sposojeno s knjižnice. Je res "smešna" . Bolj za šalo bi rekla. Kaj ful koristnega pa ravno ni v njej. Priznam pa, da je finta. LP
|
|
|
|
RE: Dojenček - navodila za uporabo :-) 5.7.2006 16:16:03
|
|
|
|
mml
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Kje jo pa lahko kupiš? Jaz sem jo videla v CityParku v knjigarni ValeNovak, cene nisem gledala, je pa na hitro res zanimiva in zabavna
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.