|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojenčkova spominska knjiga!
23.11.2005 12:13:11   
Lu
Zdravo!

Najprej bi vprašala, če katera ima omenjeno knjigo?

Zdaj pa drugo vprašanje. Enkrat je ena punca objavila link ene knjigice na netu. Zdaj pa ne najdem www naslova. Bi bila katera tako dobra in mi sporočila www naslov. Full hvala.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dojenčkova spominska knjiga!
23.11.2005 12:42:34   
Anonimen
Mogoče misliš ta moj link:

http://www.art-fantasy.info/STRANI/MALI_JAZ.htm 

Jaz imam to knjigico in sem z njo super zadovoljna. Veliko sem že izpolnila, veliko me še čaka. Je namreč od rojstva do 6. leta starosti. Ne bo ti žal.user posted image

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2005 13:00:13   
Lu
Ne ni ta Blacky.

To je bil link čisto do ene splošne www knjižice. Teme so bile podobne kot v teh knjigicah ( Mali Jaz, Dojenčkov spomisnka knjiga, To sem jaz,... ).

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2005 13:00:45   
lex
Jaz imam tole od Sveta knjiga: Moj otrok, ki sem jo dobila. No če bi si sama kupovala bi si verjetno katero drugo. Imam pa stenski koledar in v bistvu mi je bolj všeč, ker kar mimogrede kaj vpišem - ko se kaj novega zgodi. v tejle spominski je že vse v naprej definirano in premalo prostora za sličice.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2005 13:47:34   
miševi

Jaz imam to knjigo. Sem jo imela pri hčerki in sem si sedaj želela isto. Mi je všeč, ker je razdeljeno po poglavjih o zobkih, prvih dnevih, počitnicah, obiskih zdravnikov..., potem pa še vsak mesec posebej. Je pa do 1 leta starosti. Meni čisto odgovarja, ker imam itak polne albume slik. Že proti koncu enega leta sem se že silila, da sem vse izpolnila, tako da moja volja ne bi vzdržala do 6. leta starosti.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2005 13:59:06   
*zvezdica*
Jaz imam knjigo To sem jaz in mi je res super. Sem "šele"20 tednov noseča, pa sem jo že kar nekja izpolnila.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2005 14:30:49   
teta beta
Tudi jaz imam Dojenčkovo spominsko knjigo in je do enega leta. Največ seveda vpišeš na začetku,v tisti koledar zadaj pa poleg sličic pišem še kaj drugega v kvadratke (npr. prvi sneg, praznovanje bratrančevega roj. dne, prvič na obisku pri X, tainta na obisku, stara mama ima rojstni dan ipd.) Sem kar zadovoljna z njo, so pa določene stvari malo hecne (npr. ne vem, kdaj izpolnjuješ vprašanja o spanju ali o najljubših stvareh, je namreč razlika ali pri dveh mesecih ali pri osmih.)

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2005 15:17:56   
Jessy
Jaz imam pa to http://www.didakta.si/e-knjigarna/product_info.php?products_id=179 in sem zelo zadovoljna z njo. So tudi lepe ilustracije in barvne strani notri!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2005 20:25:01   
Lu
Ne punce,mene prav zanima ena določena. Enkrat je bila na forumu objavljena spletna dojenčkova knjigica in ne kopije teh, ki jih imamo ( beri To sem jaz, Mali jaz, itd. ).

teta beta tudi sama imam to. Zanima me samo nekaj. V tisti koledar zadaj ko je. Kako si vpisovala datume npr. 1.mesec od do, 2.mesec od-do. Recimo. Maja je rojena 21.2.05 a to je potem mišljeno do 20.3. je 1.mesec, nato je od 21.3.-20.4. drugi mesec in tako naprej.user posted image Sem čisto zmedena zaradi tega. Jaz sem vsi vse zadeve, ki so se dogajale in se še vedno pisala v svoj planer, zdaj pa bi jih rada lepo prepisala v knjigico. Hvala za pojasnilo.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.11.2005 20:46:56   
Ezi
Živjo!

Jaz bi pa nekaj vprašala na to temo ... mamice dveh ali več otrok, ali ste imele pri vsakem otroku kakšno spominsko knjigico? Mislim, da precej kompliciram, ampak ne vem, ali naj za drugega otroka izberem isto kot za prvega ali ne? user posted image  Želim, da bi imela približno enako, po drugi strani, pa nočem, da bi bilo čisto isto user posted image  Sej vem, ni tako pomembno, sploh za fante, verjetno ... ampak me zanima kaj mislite ... Hvala!

LP, Ezi

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.11.2005 9:36:57   
Lu
Moje mnenje. Jaz bi kupila za drugega otroka drugo knjigico. Mogoče celo isto, če bi se mi tako dopadla user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.11.2005 9:46:49   
janjja
Mi imamo Moj otrok in je do drugega leta. Smo jo po večini že izpolnili, dobila sem jo v dar ob rojstvu hčerke.
Drugače pa sem si malo ogledla link od knjige Mali jaz in se mi zdi zelo zanimiva. Če bi jo potrebovala bi jo ziher nabavla. Je pa kar draga.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.11.2005 9:54:12   
dory
Jaz mam tud Mali jaz od didakte...vanjo vpisujem ze od samega zacetka...in ze zej pri  19m ful rada pogledam nazaj in obujam spomine...kaj sele bo cez leta :)

Toplo priporocam,da si belezite vsako se tako mickeno stvar...cez leta bo to en tak velik dragocen spomin :)

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.11.2005 11:30:13   
Suzi*
LU, jaz imam tudi to dojenčkovo spominsko knjigo, ki je do 1 leta. user posted image  Meni je fina, sem bila pa na začetku tudi malo zmedena zaradi teh mesecev. Ker je pa Anžej rojen 2.3. sem pa poenostavila tako, da so meseci kar koledarski, dva dni gor al pa dol. V okvirčke pa poleg nalepk vpisujem, če smo kam šli, kakšen pomemben dogodek, kdaj je dobil kakšen zobek, kdaj je začel sedet,.....

Teta beta, sprašuješ o vprašanjih glede spanja in najljubših stvari....jaz vpisujem kar tako, da sproti, ko mu je kaj novega všeč, vpišem mesec in tisto stvar, da bom imela pregled tudi po mesecih. Isto pri spanju.

lp, Suzi

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.11.2005 15:29:52   
teta beta
Ja, Lu, jaz isto vpisujem mesece od 23.9.-22.10., 23.10.-22.11. itd. Kjer je 31. dan odveč, ga pa prečrtam.
Suzi, hvala.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.11.2005 16:11:56   
Limona
http://www.piara.net/otrok/mojotrok.html

Misliš tole? user posted image
Ne spremljam toliko RR ampak imam to shranjeno pod zaznamke, ker mi je bilo zanimivo! user posted image

Parents spend the first part of our lives teaching us to walk and talk, and the rest of it telling us to sit down and shut up.

Lp
Limona

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
25.11.2005 16:54:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Limona)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
13.12.2005 9:44:19   
Lu
To je ta stran, ja.user posted image Hvala Limona.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Limona)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.12.2005 8:48:10   
Antigona
Meni je tudi zelo všeč tale knjigica (www.piara.net), me pa zanima, če katera ve kje so jo da kupituser posted image , al je to samo spletna zdeva user posted image ????
Sem jim poslala mail že par dni nazaj, pa ni nihče odgovoril user posted image ...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.12.2005 8:22:37   
Limona
Za kupit ne vem, če obstaja user posted image Mi imamo kjigico Mali Jaz in sem si iz te internetne strani sprintala in dodala v tole knjigico, sem dopisala nekaj strani in tisto kar ni dodala in dopisala user posted image .
Upam, da ti bo lahko katera več pomagala, če se da kupit user posted image
Lep pozdrav

Parents spend the first part of our lives teaching us to walk and talk, and the rest of it telling us to sit down and shut up.

Lp
Limona

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......