Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dohodninska odločba - Vrtec.... 7.11.2005 8:04:59
|
|
|
|
kimba
|
Lahko greš na davčno izpostavo, kjer živiš in ti bodo izdali duplikat. Vsaj meni so jo, ko jo je partner izgubil. Samo ne pozabi, da če boš šla ti ti mora partner napisati pooblastilo.
|
|
|
|
RE: Dohodninska odločba - Vrtec.... 7.11.2005 8:08:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer greš na davčno izpostavo, in jo pridobiš. Vendar si zapomni, da si zakonsko dolžan hraniti dohodninsko odločbo 5 let. Verjetno ti bodo kakšno povedali tudi na to temo. lp
|
|
|
|
RE: Dohodninska odločba - Vrtec.... 7.11.2005 8:53:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
...brez skrbi, nobene ne boš slišala na ta račun (jaz sem šla po lansko, pa sem jo dobila brezplačno, brez komentarja in z veliko vljudnostjo). Res pa ne pozabi na pisno pooblastilo, če boš ti to urejala. A pa si prepričana, da si jo "že" izgubila (oz. jo je), saj to so odločbe, ki smo jih prejeli letos? LP
|
|
|
|
RE: Dohodninska odločba - Vrtec.... 7.11.2005 10:55:55
|
|
|
|
čebelica maja
|
Ja nikjer je ne najde??? Torej bo treba na davčno izpostavo. Hvala za odgovore! Lp,
|
|
|
|
RE: Dohodninska odločba - Vrtec.... 7.11.2005 12:22:27
|
|
|
|
Ivi33
|
Ni treba na davčno, lahko pooblasti občinsko upravo, da odločbo pridobi po uradni dolžnosti - poglej na obrazec. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?