Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dohodnina-Denarna pomoč od ZZZS 24.4.2007 19:43:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Jas sem tudi prejemala nekaj malega iz Zavoda za zaposlovanje lani. Ja je treba napisati. Sam meni so poslali obračun.
|
|
|
|
RE: Dohodnina-Denarna pomoč od ZZZS 24.4.2007 19:43:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Če si dobila iz zavoda, pomeni, da si bila zaposlena in ti je pripadalo nadomestilo, ko si izgubila službo. Če pa dobivaš socialno pomoč, pa dobiš iz CSD. Ne razumem te dobro, kaj si dobila.
|
|
|
|
RE: Dohodnina-Denarna pomoč od ZZZS 24.4.2007 20:40:20
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Dobivala sem neki iz CSD in razliko iz Zavoda....Ker sembila kot iskalka zaposlitve....Ker fora je v tem,da so mi na CSD rekli,da tist kar sem prejela pri njih mi ni treba vpisati in mi dali črno na belo... Iz Zavoda pa nisemprejela nobenega obračuna in je mami šla na Zavod vprašat, pa so rekli, da ni treba,pa hočem kej črno na belo met.... Vglavnem obračuna nisem dobila nobenega.....
< Sporočilo je popravil Romana26 -- 24.4.2007 20:41:55 >
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.