Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dohodnina, obračun dohodkov s CSD 14.3.2005 14:31:37
|
|
|
|
nejcko
|
Pri meni sta izpolnjeni obe koloni - dohodnina in prispevki. Na tvojem mestu bi klicala CSD in jih pobarala, kako in kaj.
|
|
|
|
Dohodnina, obračun dohodkov s CSD 14.3.2005 14:37:28
|
|
|
|
Tiki
|
Ali pa prosim, če vsaj pogledate na pildek, ki ste ga dobile s centra za socialno delo - obračun porodniške - podatke, ki jih vpišete v obrazec za odmero dohodnine, če imate pod stolpcem dohodnina ničle ali neke zneske (ni važno kakšne). Oprostite, če sem nadležna, ampak me res zanima, če je samo pri meni tako. Lp
|
|
|
|
Dohodnina, obračun dohodkov s CSD 14.3.2005 14:40:44
|
|
|
|
Tiki
|
Hvala nejcko za info :) Sem že bila na CSD, pa tudi niso imeli pojma zakaj je tako in mi naročili, naj jih v sredo pokličem. Me zanima če je še kakšen tak primer. Lp
|
|
|
|
Dohodnina, obračun dohodkov s CSD 14.3.2005 14:41:16
|
|
|
|
nejcko
|
Saj ti pravim, da pri meni so navedeni zneski tako v stolpcu dohodnina kot v stolpcu prispevki. Govorim o pildku iz CSD - obračun porodniške.
|
|
|
|
Dohodnina, obračun dohodkov s CSD 14.3.2005 14:42:31
|
|
|
|
nejcko
|
Aha, vidm, da si vidla...
|
|
|
|
Dohodnina, obračun dohodkov s CSD 14.3.2005 14:45:52
|
|
|
|
Tiki
|
Ja sorči, počasi pišem 8)
|
|
|
|
Dohodnina, obračun dohodkov s CSD 14.3.2005 15:17:40
|
|
|
|
nejcko
|
Tiki, ni panike. Sem pa razmišljala... koliko mesecev pa si prejemala porodniško in koliko (a tisti min od 40.000). Mogoče pride vse skupaj tako malo, da se dohodnina sploh ne odvaja. Ker jaz imam malo večjo, ker sem bila v zdnjih treh letih zaposlena. Mogoče pa je to to, kaj pa vem. No, upam, da bodo na CSD ugotovili, kako in kaj, sej so plačani za to, a ne.
|
|
|
|
Dohodnina, obračun dohodkov s CSD 14.3.2005 15:53:43
|
|
|
|
Tiki
|
Porodniško sem prejemala 10 mesecev in to več kot 100.000 bruto mesečno, tako da dohodnino moram oddati. Ja, bom počakala kaj mi bodo v sredo povedali. Lp
|
|
|
|
Dohodnina, obračun dohodkov s CSD 14.3.2005 19:55:36
|
|
|
|
Amai
|
Tiki, sem ti odgovorila na MONu - predvidevam, da si tudi tam ti postavila to isto vprašanje!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?