|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dohodnina, obračun dohodkov s CSD
14.3.2005 14:17:51   
Tiki
Dajte mi punce prosim obelodanit sledečo zadevo.
S CSD-ja sem dobila obračun dohodkov izplačanih v preteklem letu za starševska nadomestila - porodniško. Pod dohodnina imam same ničle, kar kaže, da mi niso trgali akontacije za dohodnino. Je to možno, ali je prišlo do napake? Je še pri kateri tako in zakaj?

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
14.3.2005 14:31:37   
nejcko

Pri meni sta izpolnjeni obe koloni - dohodnina in prispevki.
Na tvojem mestu bi klicala CSD in jih pobarala, kako in kaj.

(odgovor članu Tiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2005 14:37:28   
Tiki
Ali pa prosim, če vsaj pogledate na pildek, ki ste ga dobile s centra za socialno delo - obračun porodniške - podatke, ki jih vpišete v obrazec za odmero dohodnine, če imate pod stolpcem dohodnina ničle ali neke zneske (ni važno kakšne).
Oprostite, če sem nadležna, ampak me res zanima, če je samo pri meni tako.

Lp

(odgovor članu Tiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2005 14:40:44   
Tiki
Hvala nejcko za info :) Sem že bila na CSD, pa tudi niso imeli pojma zakaj je tako in mi naročili, naj jih v sredo pokličem. Me zanima če je še kakšen tak primer.

Lp

(odgovor članu Tiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2005 14:41:16   
nejcko

Saj ti pravim, da pri meni so navedeni zneski tako v stolpcu dohodnina kot v stolpcu prispevki. Govorim o pildku iz CSD - obračun porodniške.

(odgovor članu Tiki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2005 14:42:31   
nejcko

Aha, vidm, da si vidla...

(odgovor članu Tiki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.3.2005 14:45:52   
Tiki
Ja sorči, počasi pišem 8)

(odgovor članu Tiki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.3.2005 15:17:40   
nejcko

Tiki, ni panike. Sem pa razmišljala... koliko mesecev pa si prejemala porodniško in koliko (a tisti min od 40.000). Mogoče pride vse skupaj tako malo, da se dohodnina sploh ne odvaja. Ker jaz imam malo večjo, ker sem bila v zdnjih treh letih zaposlena. Mogoče pa je to to, kaj pa vem.

No, upam, da bodo na CSD ugotovili, kako in kaj, sej so plačani za to, a ne.

(odgovor članu Tiki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.3.2005 15:53:43   
Tiki
Porodniško sem prejemala 10 mesecev in to več kot 100.000 bruto mesečno, tako da dohodnino moram oddati.
Ja, bom počakala kaj mi bodo v sredo povedali.

Lp

(odgovor članu Tiki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.3.2005 19:55:36   
Amai
Tiki, sem ti odgovorila na MONu - predvidevam, da si tudi tam ti postavila to isto vprašanje!

(odgovor članu Tiki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.3.2005 22:09:01   
Tiki
Ja, hvala Amai :)

Lp

(odgovor članu Tiki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?