Anonimen
|
Ojlaaaaaa! Kaj tle pr nas deži padajo! Uuuuuuuu čist brez veze . No in ker je tak brezvezen dan in ker sem čez vikend prejela zelo zanimivo izjavo mojega očeta, ki bdw noče ven iz glave, pa če jo še tako brcam, jo bom zdaj zanalašč delila z vami! No že pred časom mi je moj oče rekel, naj pridem k njemu, češ da ima pripravljene cele škatlje cunjc za dojenčka, da si bom izbrala kar bi mi prišlo prav. Oblačilca, pa da so od mojega brata, ki je star 17 let. Sem mu rekla, da bom oblačilca za otročka že kupila in da mi ne gre tako slabo, da bi mu morala oblačit 17 let stare cunje, pa da je njegov sin tut imel nove cunje in ne 17 let starih... (Naj omenim, da sta se moja starša ločila pri mojih 3 letih in da ga potem tja do 20 leta nisem več zanimala... pa da je zelo zelo stiskaški, tako da ne jaz, ne brat (iz drugega zakona), nisva od njega prejela počenega groša.) Sem mislila, da je pri tem ostalo, da mi starih cunj ne bo več ponujal... Mhmmmm No in prideva midva z možem k njemu oz. k babici (živijo namreč skupaj) na obisk in on privleče na plan rumeno lepljivo vrečo, iz nje pa začne vleči zanimiiive reči ! Evo je rekel, da si boš lahko črpala mleko in mi pod nos pomolil napravo, ki so jo pred pol stoletja imenovali prsna črpalka. Bila je vsa porumenela, sestavljena iz doooolgega šlaufa in nastavka za bradavico. Nisem vedela al naj se začnem jokat al smejat. Pol je začel demonstrirat uporabo in jaz se zaderem: kaj ti bi tole meni nastavil na joško? Tole?!! Sploh vam ne znam povedat kako je zgledala ta črpalka, vsekakor zelo nehigijensko. No in pol začne vleči iz vreče še flaške za dojenje. Pač take kot so jih imeli pred 17-imi leti-steklene, ozke, dolge, cucelj je bil oranžen iz daljši, vse skupaj porumenelo....Pa pogrižene dudke... Jaz sem ga gledala kt bi pobegnil iz norišnice, on pa mi je ves ponosen molil pod nos cuclje! Saj bi razumela, da bi mi to rekla 80 let stara babica, ampak da kaj takega prijavi oče?! Mislim halooo?! Sem mu rekla, da greva lahko nemudoma v Baby Center, da bo videl v katerem veku smo in kaj se sedaj uporablja! Da o sami higieni ne govorimo. Me je samo čukasto gledal in rekel: a pol to zate ni dobro?! Pa mu še ni bilo dovolj...pridi z mano v garažo, je pristavil in me začel cukati za rokav. Prav sem si rekla, pa grem, mu bom že na samem povedala kar mu gre. Pa stojiva v garaži, ki sploh ni garaža, temveč prostor do stropa napolnjej z raznorazno šaro. On začne vneto premetavati deske. Pa kaj bo zdaj za vraga ven potegnil iz pod vseh teh lat? Pa končno premeče vso kramo, odkrije šotorsko krilo, potegne na plan veeeeliiiiiiiiiiko škatljo, jo odpre in feeeeeej kako je zasmrdelo po plesni! On pa je pričel veselo vleči na plan cunje, ki sem jih jaz imela kot dojenček. Je rekel: poglej tole je original novo in mi pod nos pomolil temno modre žabice, vse preluknjane od moljev, zleplene skupaj, da jih ni mogel dobiti narazen...pa sprane, luknjaste majčke in ah saj sploh nisem mogla več gledat! Je rekel, vidiš, poglej kolko je tega, pa še čist lepo je! Men je pa skor ven vrglo! Tole bi ti oblekel svojemu vnučku?! Tele 25 let stare cape???!!!! Raje pojdi v Baby Center in svojemu vnuku kaj kupi! On pa: zate pol ni nič dobro, bom pa vse skupaj stran zabrisal! Sem rekla, ja kaj si pa tko dolgo čakal?! Mislim joooooj! V vseh letih mi ni podaril nobene igrače, ničesar in niti ne pričakujem, da bo pa svojemu vnuku namenil kako pozornost, ampak da pride na plan z takimi... Seveda sem zdaj jaz ena velika nehvaležnica, on mi je podaril en kup oblačil za dojenčka, pa prsno črpalko, flaške za dojenje in dudke...jaz pa sem vse zavrnila. Pa vse je bilo ganc novo! Hudoooo kako fino hčerko ima! In veste kaj? Tut jaz imam nekaj zanj! V mamičini otroški sobi sem v omari našla še njegove cunje. Vzela sem smučarski kombinezon in rjave žametne hlače na zvonec. Je čisto novo! Sicer staro 25 let, malo prežrto od moljev, ampak...ja kaj naj rečem ganc novo ! Mu bom danes nesla . A nisem pozorna?
|