Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dodatno zdravstveno zavarovanje 5.8.2008 20:45:30
|
|
|
|
bskrle
|
meni pošiljajo položnico in jo sama plačam
|
|
|
|
RE: Dodatno zdravstveno zavarovanje 5.8.2008 21:14:11
|
|
|
|
Antilopa
|
Če ti plačuje podjetje, potem ti morajo pri plači obračunati boniteto. Za čas porodniške ti ravno tako lahko plačujejo, s tem, da morajo vrednost zavarovanja obrutiti in plačati prispevke. Lahko se pa dogovorite, da plačuješ sama - saj morajo imeti vse podatke, kam in koliko se nakaže.
|
|
RE: Dodatno zdravstveno zavarovanje 5.8.2008 22:52:32
|
|
|
|
Dream
|
Boniteta se pri nas za to ne obračunava - ne me vprašat zakaj, ker nisem na ravni vodstva, da bi vedela, kako je bilo to dogovorjeno. Vem pa, da smo eno izmed bolj redkih podjetij, ki je še tako "socialno"do svojih zaposlencev, če se lahko tako izrazim. Torej, če mi lahko plačujejo tudi v porodniški, potem se mi s tem sploh ni treba obremenjevati V bistvu mi je najbolj važno to, da imam zavarovanje urejeno na takšen ali drugačen način, da ne bi bilo kdaj kakšne panike...
|
|
|
|
RE: Dodatno zdravstveno zavarovanje 6.8.2008 6:46:25
|
|
|
|
Dashenka
|
Nam ga tudi plačuje, prav tako dodatno pokojninsko (2. steber) in to v najvišem možnem znesku. Oboje vsem zaposlenim za NDČ plačujejo tudi v času porodniške.
|
|
|
|
RE: Dodatno zdravstveno zavarovanje 6.8.2008 9:21:29
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Ker delodajalec po zakonih ni dolžen plačevati dodatnega zdravstvenega zavarovanja, gre v tvojem primeru za dogovor med teboj in delodajalcem. Zato ti tu nihče ne more dati odgovora. Da bi morali plačevati boniteto, so ti pa že povedali. Ali ti bo delodajalec dodatno zdravstveno zavarovanje plačeval tudi med tvojo porodniško, je torej čisto stvar vajinega internega dogovora. Zato moraš vprašati njega.
|
|
RE: Dodatno zdravstveno zavarovanje 6.8.2008 14:08:14
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Boniteta se pri nas za to ne obračunava - ne me vprašat zakaj, ker nisem na ravni vodstva, da bi vedela, kako je bilo to dogovorjeno. Vem pa, da smo eno izmed bolj redkih podjetij, ki je še tako "socialno"do svojih zaposlencev, če se lahko tako izrazim. Torej, če mi lahko plačujejo tudi v porodniški, potem se mi s tem sploh ni treba obremenjevati V bistvu mi je najbolj važno to, da imam zavarovanje urejeno na takšen ali drugačen način, da ne bi bilo kdaj kakšne panike... Socialno že... in marsikatero podjetje bi rado bilo, samo če mu davčna zakonodaja tega ne dovoljuje, so ta socialna podjetja v prekršku. Sicer pa je to vse lepo in prav do prve inšpekcije
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?