Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zavarovanje 11.9.2007 10:27:42
|
|
|
|
*pepelka*
|
Nekje ste napisale, da nekatere zavarovalnice podarijo do 500 eur kot darilo ob rojstvu otroka. Je to res? Ta znesek dobiš, če imaš pri zavarovalnici sklenjeno življensko zavarovanje, pa še pogoj je, da sta tam zavarovana oba s partnerjem najmanj eno leto pred rojstvom otroka. Dodatno zdravstveno zavarovanje s tem nima nobene veze, vsaj imelo je ni.
|
|
|
|
RE: Zavarovanje 11.9.2007 10:33:58
|
|
|
|
moci
|
res je. to da zavarovalnica triglav, ampak znesek je 1% od premije mame. jaz sem zdravstveno zavarovana pri triglavu. takrat so jamčili najnižjo premijo, mislim, da jo še
|
|
|
|
RE: Zavarovanje 11.9.2007 10:40:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala punce! Pol verjetno to velja samo za življensko zavarovanje. LP
|
|
|
|
RE: Zavarovanje 11.9.2007 12:38:46
|
|
|
|
Stefka
|
Evo, včeraj preverjeno. Najcenejša je Vzajemna, ampak mi je ne maramo, ker je ljudi nategovala s certifikati . Druga je Triglav, ki je jamčila najnižje cene in jih je od takrat že dvakrat dvignila. Zdaj je nekaj čez 22 EUR. Najdražja ja Adriatic Slovenica, za nekaj 10 centov od Triglava. Sem ravno včeraj iskala, ker me tako jezi to nategovanje in dviganje cen, sploh ker je Triglav ves čas jamčil, da bo najnižji. Pa ni.
|
|
|
|
RE: Zavarovanje 11.9.2007 21:07:41
|
|
|
|
Shorty_
|
jz pri as plačujem 20,70e
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.9.2007 21:11:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.9.2007 21:12:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.