|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dodatno delo - zaslužek
19.9.2006 12:36:28   
lory05
Pravzaprav sploh ne vem, kje naj začnem. Na kratko, zanima me, če ima kdo izkušnje z dodatnim delom za dodatni zaslužek seveda.

Finančno smo totalno v k....Pred dvema letoma smo se končno vselili v našo malo hiško, da nam je to uspelo, pa smo se zakreditirali do amena. Komaj preživimo iz meseca v mesec, ta mesec smo kupili še kurilno olje, da ne zmrznemo, naslednji mesec imamo pa tehnični za oba avta. Ne mi rečt, da naj prodava avta, ker je to čisto nemogoče. Nismo v mestu, avtobusov ni, urnike imava čisto različne, brez avta ne prideva do službe, to torej odpade.
Hiše ne bi prodajala, ker smo potem spet na začetku, nismo naredili nič.

Torej mi preostane samo še kakšno dodatno delo. Do 16.ure sem v službi, od ponedeljka do petka. Popoldan in vikende sem fraj. Zanima me, tisti, ki ste to že prakticirali oz. prakticirate, kakšno delo lahko najdem, kako se to obnese. Kaj vse ste delali? Kako je s plačilom v takih primerih?
A ve kdo za kakšno delo?

Vsem se zahvaljujem za pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dodatno delo - zaslužek
19.9.2006 12:47:32   
Anonimen
Glede na to, da si na obali, kaj pa Trst(čiščenje)? Pomoč na domu za ostarele? Ura za vse to pa itak ni nižja od 1500 sit. To je moj predlog!

(odgovor članu lory05)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dodatno delo - zaslužek
22.9.2006 9:54:32   
Anonimen
lory poskusi v gostinstvu, če te to veseli. Dela v gostinstvu nikoli ne zmanjka, sploh med vikendi ponavadi povsod potrebujejo dodatno delovno pomoč. Poznam eno mamico, sicer ima že večje otroke, je pa samohranilka. Med tednom dela tako kot ti, med vikendom pa približno od 12-17 ali 18 ure dela za šankom, nič posebnega, kozarce pomiva pa dobi 1000 sit na uro. Poskusi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Berete knjige o vzgoji?
honey

ja in upoštevam nasvete (48%)

ja, a jih ne upoštevam (5%)

vem, da obstajajo, pa jih ne berem (33%)

me ne zanimajo (13%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!