Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dodatni dnevi dopusta na podlagi odločbe ... 4.12.2009 15:49:21
|
|
|
|
NinaNiki
|
To zanima tudi mene, hvala za vprašanje
|
|
|
|
RE: Dodatni dnevi dopusta na podlagi odločbe ... 4.12.2009 16:26:11
|
|
|
|
hothien
|
Ni za kaj, zdaj pa še počakajva na odgovor.
|
|
RE: Dodatni dnevi dopusta na podlagi odločbe ... 4.12.2009 17:21:10
|
|
|
|
anajmad
|
Dvomim. Jst imam odločbo o dodatku in na podlagi tega sem dobila tri dni dodatnega dopusta.In tako tudi piše na MON-u(forum otroci s posebnimi potrebami).
|
|
RE: Dodatni dnevi dopusta na podlagi odločbe ... 4.12.2009 22:49:21
|
|
|
|
ely*
|
tako kot je napisala anajmad, to ti pripada samo na podlagi odločbe o dodatku za nego
|
|
|
|
RE: Dodatni dnevi dopusta na podlagi odločbe ... 5.12.2009 8:20:05
|
|
|
|
bozza
|
Moj bratranec ima hčeri s celiakijo in na podlagi tega dobi po 1 dodatni dan dopusta za vsako.
|
|
|
|
RE: Dodatni dnevi dopusta na podlagi odločbe ... 5.12.2009 11:26:18
|
|
|
|
uwaga
|
Najbolje, da se obrneš na delodajalca in vprašaš. Moj partner je vprašal v službi, ko še nismo imeli odločbe o dodatku za nego, so pa vedeli, da ima hči zdravstvene težave in odločbo o usmerjanju za šolo. Pogledali so odločbo o usmerjanju, potem pa rekli, da to ni dovolj zato mu je zdravnica napisala potrdilo, da je hči otrok z gensko okvaro in da mu pripadajo dodatni dnevi dopusta. Dobil je tri dodatne dni. Skratka vprašaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?