Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dodatna ponudba Vzajemne 6.11.2007 8:17:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, sem prebrala. Za 3 € pa še malo si zavarovan posebej po smrti, ko dobijo sorodniki 20.000 € izplačila. Problem nastane, ker ne krijejo tega v primeru srčne kapi, možganske kapi, če si udeležen kot sovoznik v avtomobilu v prometni nesreči izplačajo samo 80 °% tega zneska. Ne velja to za zastrupitve s hrano , razen kemične snovi pa še nekaj. Potem ni izplačila, če umreš po operaciji (tveganja anestezije). To pa itak že tam podpišeš, preden greš na operacijsko mizo. Skratka, en sam velik nateg. Ko sem prebrala pogoje v pogodbi, me je kar minilo.
|
|
|
|
RE: Dodatna ponudba Vzajemne 6.11.2007 8:18:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Po pravici povem, sploh nisem brala do konca, pa me je že prej minilo. Nateg spet.
|
|
|
|
RE: Dodatna ponudba Vzajemne 6.11.2007 8:39:26
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taly Ja, sem prebrala. Za 3 € pa še malo si zavarovan posebej po smrti, ko dobijo sorodniki 20.000 € izplačila. Problem nastane, ker ne krijejo tega v primeru srčne kapi, možganske kapi, če si udeležen kot sovoznik v avtomobilu v prometni nesreči izplačajo samo 80 °% tega zneska. Ne velja to za zastrupitve s hrano , razen kemične snovi pa še nekaj. Potem ni izplačila, če umreš po operaciji (tveganja anestezije). To pa itak že tam podpišeš, preden greš na operacijsko mizo. Skratka, en sam velik nateg. Ko sem prebrala pogoje v pogodbi, me je kar minilo.
|
|
RE: Dodatna ponudba Vzajemne 6.11.2007 8:44:04
|
|
|
|
natasaom
|
kako moraš pa pol umret,če hočeš,da tvoji dobijo kej dnarja??spet bojo stare ljudi nategval
|
|
|
|
RE: Dodatna ponudba Vzajemne 6.11.2007 14:25:29
|
|
|
|
LoCa
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom kako moraš pa pol umret,če hočeš,da tvoji dobijo kej dnarja??spet bojo stare ljudi nategval ja potrudit se je treba. js take zadeve kr proč mečem. anekdota: moj tata je nezgodno zavarovan, pa mu je rekla na zavarovalnici, da to ne bo dobil odškodnine, ker si je koleno poškodoval pr košarki, ker ga nihče ni porinu da se je poškodoval, ampak se je sam poškodoval . wtf. v isti sapi pa rekla da ljudje pridejo za vsak drek tja. je seveda dopisal, da ga je nekdo porinil . v glavnem, brezveze so te zadeve. kot da človek ve kako bo preminil
|
|
|
|
RE: Dodatna ponudba Vzajemne 7.11.2007 9:22:43
|
|
|
|
Felicity
|
Jaz sem vse stran vrgla, že ko vidim "v primeru smrti" me kar mine. Že tako dobijo od mene preveč denarja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?