|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dodatki za voziček
15.11.2006 7:37:01   
miki6
Pozdravljene
Zanima me ali ima katera voziček traxx jaguar 3? Jaz sem ga kupila sicer rabljenega, pa bi potrebovala mehko ali trdo vrečo za ta voziček. Ker bi jo rabila samo za čez zimo se mi zdi nesmiselno plačati več zanjo kakor za cel voziček. Jo je katera morda že odrabila? Bi si jo lahko kje sposodla?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dodatki za voziček
15.11.2006 8:26:09   
tinaaja
ariel je imel akcijo za 5000sit za vreco.. ne vem, ce se traja..

(odgovor članu miki6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2006 8:43:23   
miki6
Vrečo, tisto manjšo imam, ker pa pričakujem mojo pikico okoli novega leta, bi rada nekje dobila veliko mehko ali trdo košaro. Mala vreča je preveč odprta za zimske mesece, košara pa stane okoli 40.000 sit. user posted image   

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2006 8:48:36   
Nogavica
Poglej malo na Bolho in na MON (tu je menda ravno včeraj ena prodajala novo bež barve za 15.000).

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu miki6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2006 19:39:37   
tinaaja
Mehka kosara v arielu stane 15000sit:
user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?