Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dodatek za veliko družino 14.1.2008 11:01:03
|
|
|
|
toli
|
Ups dvakrat sem poslala,nenamerno.
|
|
RE: Dodatek za veliko družino 14.1.2008 11:58:53
|
|
|
|
Isabellabina
|
Zdravo sedaj se nakazuje v aprilu ni ti pa treba dat nobene vloge ,če že prejemaš otroški dodatek za vse tri otroke.
|
|
|
|
RE: Dodatek za veliko družino 14.1.2008 12:00:29
|
|
|
|
Isabellabina
|
aja pa odločba za veliko družino pride en mesec pred nakazilom ,tko da mislim davsem družinam izplačujejo v mesecu aprilu.Upam da se ne motim
|
|
|
|
RE: Dodatek za veliko družino 14.1.2008 12:48:57
|
|
|
|
lelaval
|
tko da mislim davsem družinam izplačujejo v mesecu aprilu.Upam da se ne motim Ja, samo 1x letno nakazujejo.
|
|
RE: Dodatek za veliko družino 14.1.2008 13:41:19
|
|
|
|
madela
|
Bom kar tule vprašala,ker se tie ravno dodatka za veliko družino. Na CSD-lj.,sem gledala,da piše,da e danes izplačilo dodatka za nego. A ga je katera že dobila? Jaz sem gledala na kliku pa zaenkrat nič...
|
|
|
|
RE: Dodatek za veliko družino 14.1.2008 13:43:48
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: toli Novembra sem rodila tretjega otroka in oddala vlogo za otroški dodatek.Na csd so mi rekli,da bo dodatek za veliko družino nakazan čez dva meseca vendar nisem dobila odločbe.Zdaj pa ne vem ali se izdaja posebna odločba ali je skupaj z tisto od otroškega dodatka? Lp Jaz sem predlani konec oktobra rodila tretjega otroka in sem še isto leto dobila dodatek za veliko družino,nato pa naslednje leto v začetku leta. Meni je rekla,da po novem dobiš ta dodatek še isto leto,ko se ti rodi otrok,torej bi morala že dobit,razen če so spet kaj spreminjali.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?