Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dodatek na otroka v službi 17.7.2005 8:55:32
|
|
|
|
Mina1
|
Prvič slišim za tole, dobiš sicer 1 dan dopusta več na otročka in tako, ampak finančni dodatek:zmeden2:, to bi bilo pa fino, ja. pa-pa Mina1
|
|
|
|
Dodatek na otroka v službi 17.7.2005 9:50:57
|
|
|
|
Annny
|
Seveda to obstaja, samo v tem trenutku ne vem, v katerem predpisu je to urejeno. Mene ima moja mami še vedno 'prijavljeno', ker sem študent in sva tako zmenjeni (ima tudi olajšavo pri dohodnini..) in za to dobi okrog 15 jurjev več plače. Dela pa pri enem večjih podjetij, ki ga ne bom javno imenovala- velja? To lahko uveljavlja tudi partner.. Lp
|
|
|
|
Dodatek na otroka v službi 17.7.2005 9:52:22
|
|
|
|
Annny
|
Za najinega otroka žal ne vem, ker je moj :love: privatnik in mora te zadeve urejati sam.
|
|
|
|
Dodatek na otroka v službi 17.7.2005 17:25:56
|
|
|
|
Olivija
|
Živjo, a pa ne misliš slučajno davčno olajšavo za otroka - ima te med letom prijavljeno in ima zato višjo neto plačo. Midva Ane med letom nimava in jo uveljavljava samo enkrat letno, takrat ko oddava dohodnino. Kolker vem obstaja pač samo davčna oljašava - če je pa še kaj pa sporočte ;) Olivija PS: v bistvu si zniža davčno osnovo in potem neto dobi višjo plačo.
|
|
|
|
Dodatek na otroka v službi 17.7.2005 17:37:43
|
|
|
|
Annny
|
Tako je, Olivja- to je to!! Super si napisala:)
|
|
|
|
Dodatek na otroka v službi 17.7.2005 20:44:40
|
|
|
|
tralala
|
A to pomeni, da ko bom naslednjič na porodniški, se mi obračuna povprečje tudi s tem zneskom? Če pa dobim ta denar kot vračilo dohodnine, se ne prišteje k povprečni plači v zadnjem letu? A ve katera?
|
|
|
|
Dodatek na otroka v službi 18.7.2005 11:02:55
|
|
|
|
Mateja*
|
To ni noben dodatek, ampak lahko prijaviš otroka kot olajšavo pri davku. Kar pomeni prvi otrok 10% olajšave, drugi dodatnih 15%, ... Pa tako kot pravi taška30, za vsakega otroka po 1 dan dopusta do dopolnjenega 15 leta. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?