Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Dobrodošli - nalepka na stopnišču 18.1.2010 13:36:02
Ekaz
Obnavljamo stopnišče. Všeč mi je napis dobrodošli, ki je v bistvu nalepka. Ko gledam po straneh, ki ponujajo fototapete, ne najdem ničesar. Verjetno se da tudi z barvo napisat, pa bi raje poenostavila stvari in že kupila izdelan napis. Naj bi bil pa kar velik - npr. dolžine 1,5 metra. Kje se da to dobit?
RE: Dobrodošli - nalepka na stopnišču 19.1.2010 10:34:59
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: rija
IZVIRNO SPOROČILO: mika
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan
IZVIRNO SPOROČILO: rija
naredi ti skoraj vsak boljši tiskar, ki ima mašinco za izrezovanje samolepilne folije....pri nas v MS dela en to hudo pocen :)
Pa saj pri vas v MS je vse tako hudo poceni, jaz bi se kar v vaše konce preselila, pa imela lj plačo.
sem ravno to hotla napisat
res
meni se pa zdi vse ful drago
Rid v Lj živet, pa boš videla . Ko pridemo v pr,bi lahk3 runde plačal, pa se še vprašamo, če so res vse kasirali , ko pridejo pa prekmurci v lj in častijo, pa mislijo, da so še sosednjo mizo zraven računali .
Bela kava v LJ 1,70 evrov. V premurju daleč od tega, razen če greš v livado, majko sem dala 3 ali celo 4 evre
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 19.1.2010 10:35:50 >