Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dobrodošli - nalepka na stopnišču 18.1.2010 13:58:07
|
|
|
|
pikica*
|
Ne vem kje bi imeli že narejene, predvidevam pa, da bi se TUKAJ utegnilo najti kaj pametnega ali pa dogovoriti, da ti naredijo takšno nalepko.
|
|
|
|
RE: Dobrodošli - nalepka na stopnišču 18.1.2010 13:59:07
|
|
|
|
rija
|
naredi ti skoraj vsak boljši tiskar, ki ima mašinco za izrezovanje samolepilne folije....pri nas v MS dela en to hudo pocen :)
|
|
RE: Dobrodošli - nalepka na stopnišču 19.1.2010 9:13:03
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija naredi ti skoraj vsak boljši tiskar, ki ima mašinco za izrezovanje samolepilne folije....pri nas v MS dela en to hudo pocen :) Pa saj pri vas v MS je vse tako hudo poceni, jaz bi se kar v vaše konce preselila, pa imela lj plačo.
|
|
|
|
RE: Dobrodošli - nalepka na stopnišču 19.1.2010 9:31:27
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan IZVIRNO SPOROČILO: rija naredi ti skoraj vsak boljši tiskar, ki ima mašinco za izrezovanje samolepilne folije....pri nas v MS dela en to hudo pocen :) Pa saj pri vas v MS je vse tako hudo poceni, jaz bi se kar v vaše konce preselila, pa imela lj plačo. sem ravno to hotla napisat
|
|
|
|
RE: Dobrodošli - nalepka na stopnišču 19.1.2010 10:29:39
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: luka jan IZVIRNO SPOROČILO: rija naredi ti skoraj vsak boljši tiskar, ki ima mašinco za izrezovanje samolepilne folije....pri nas v MS dela en to hudo pocen :) Pa saj pri vas v MS je vse tako hudo poceni, jaz bi se kar v vaše konce preselila, pa imela lj plačo. sem ravno to hotla napisat res meni se pa zdi vse ful drago
|
|
RE: Dobrodošli - nalepka na stopnišču 19.1.2010 10:34:59
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: luka jan IZVIRNO SPOROČILO: rija naredi ti skoraj vsak boljši tiskar, ki ima mašinco za izrezovanje samolepilne folije....pri nas v MS dela en to hudo pocen :) Pa saj pri vas v MS je vse tako hudo poceni, jaz bi se kar v vaše konce preselila, pa imela lj plačo. sem ravno to hotla napisat res meni se pa zdi vse ful drago Rid v Lj živet, pa boš videla . Ko pridemo v pr,bi lahk3 runde plačal, pa se še vprašamo, če so res vse kasirali , ko pridejo pa prekmurci v lj in častijo, pa mislijo, da so še sosednjo mizo zraven računali . Bela kava v LJ 1,70 evrov. V premurju daleč od tega, razen če greš v livado, majko sem dala 3 ali celo 4 evre
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 19.1.2010 10:35:50 >
|
|
|
|
RE: Dobrodošli - nalepka na stopnišču 19.1.2010 10:47:07
|
|
|
|
rija
|
kava illy je pri nas 1 eur...z mlekom in vodo s pomarančami saj vem....saj vem....
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?