|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro petkovo jutro vam želim drage punce
3.6.2005 6:48:10   
Linda25
Kako ste danes punce? Ste kaj :zaspan:, lačne, bi mogoče :kava:?

Kako lepo sveže jutro. Lep dan bo.

Kaj boste kaj počele?

Kaj novičk danes?
Neposredna povezava do sporočila: 1
3.6.2005 7:01:01   
kajča
Dobro jutro Linda25!

Ravno sem si skuhala :kava: in naredila zajtrk, pa mal prebiram nove poste na RR.

Danes komaj čakam konec službe, da grem malo na sončka in popoldne mal v hribe, potem pa počivat, danes sem tako:zaspan::zaspan:

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.6.2005 7:10:03   
saša24
dobro jutro!

ravno sem pri :kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava:

pa tako lepo jutro je, a ne??

pri meni je po včerajšnji novici kar veselo, mam zelo napolnjene baterije. res sem vesela, upam, da bom res še ta ciklus zagledala:modri::roza: in bom potem res :nosecka: tako kot so rekli.

pa ne pozabite da držim za vse velike :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

sasa24

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.6.2005 7:19:19   
*KAJA*
Dobro jutro babike!!!
Tudi jaz sem že skoraj pol ure v akciji.Ravno sedaj pa sem si približno pol kg jagod otrebla in pocukrala.Ne vprašajte kako uživam:)-

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.6.2005 7:24:00   
saša24
jagode.......... si jih grem potem kar kupit.....

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.6.2005 7:27:06   
S22
Dobro jutro. Jaz sem :kava: za skoraj spila, malo je se je pol grem mogoce pa pogledat ce je je se kaj ostalo :kava:mislim.
Jaz mam delovno popoldne,tako da moram jutro cim bolj izkoristit:)-:)-Kaj pa vikend? Kaj boste kaj pocele? Jaz moram delat:((:((soboto in nedeljo! Vam povem kdo z mano bere RR? Moj :muca:

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.6.2005 7:30:28   
*KAJA*
sAŠA 24 PA ne si jih otrebit pol kg je je res preveč.Men bo trebuh razneslo pa še šive imam.Kr hudo mi je..O ti požrešnost ti!!!!:grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.6.2005 7:31:13   
Linda25
Joj,

jaz imam jutri piknik...

Bomo videli kako bo. Vsak vikend se mi nekaj dogaja, neke fešte...

komaj čakam kak vikend za lenarjenje in samo lenarjenje. Potrebujem malo počitka. Vse skupaj je preveč natempirano.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.6.2005 7:33:19   
*KAJA*
Tud jst si želim kak vikend da bi samo lenarila.Sam ko se pojavi priložnost za žur pa si rečem k... gleda še počitek:)-:ups::ups::)-

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.6.2005 7:39:17   
S22
Lepo. Vse ga mal zurate med vikendom, jaz bom pa delala. Pa to do pol sestih zvecer,pol pa se v nedeljo do pol enih. No ja saj v nedeljo nebojo meli nic kaj od mene,ker grem na obletnico enga kafica:bravo::bravo:.Komaj cakam da grem na dopust, tam nama z mojim:love: morda celo rata nardit:duda:. Upanje ostaja. A je res ko govorijo da se v drugacni klimi prej kaj prime?:ups: Sam vprasam.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.6.2005 7:41:10   
simonas
Zdaj ste mi pa lušte naredile. Ne vem, če si ne bom šla tudi jaz jagod kupit...

Aja, Dobro jutro... Jaz sem tak :zaspan::zaspan::zaspan:. Kavica ne pomaga, ker mi ne diši. Bi morala pa kar naprej nekaj jest, ker mi je drugače ful slabo... tak da se kar v eno bašem s sadjem, saj bi mi drugače še rit razneslo :)-. Na srečo se mi za zdaj samo na joškah pozna:ups:... morda malce pozitivno:)-:)-:)-...

Skrajno lep dan vam želim!

Simona

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.6.2005 7:44:32   
muki1
res je sonja,najina neža je ratala na Murterju,tako da priporočam.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.6.2005 7:51:31   
simonas
Ja nama se je tudi ocitno posrecilo na dopustu, tak da morda pa je kaj za tem.

Simona

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.6.2005 7:52:31   
S22
Muki1 haval za vspodbudo!:bravo::bravo:mogoce se pa iz Tunizije res vrnemo trije al pa celo stirje. Bomo videli. Sem ravno ugotovila da je se ostalo nekaj:kava: za mene.:)-. Joj sem danes dobre volje.Sama sem doma, pa se kar sebi smejem:)-:)-.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.6.2005 7:53:30   
S22
Simonas tudi tebi hvala.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.6.2005 8:08:56   
aljča
Dobro jutro na petkov dan.:bravo::kava::bravo::kava:
Pri nas lepo že sije sonček in mislim, da bo zelo lep dan.Pr men se še kar čaka da se:hudicek:ulije sem mislila, da bo dons zjutri pa še ni,ker rjav izcedek se mi kaže na vložku:zmeden2:.Ne vem kaj je to.Upam, pa da neč slabega.
Jutri imam piknik s sošolci iz srednje šole.Mal daleč se moram peljat ampak za to, da se po dolgem času srečam z njimi ne bo problema.Tko, da bo tud ta teden naporen vikend tko kot prejšni.Nisem imela nič časa sem gor pokukat kaj se dogaja.Ta teden bo pa isto:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.
Vidim, da ste že lepo pridne pa lačne tud.Dober tek.
Se še kaj oglasim...
Čao Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.6.2005 8:29:12   
Nyah*
:zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:
jutro punce moje!

Ste ze kar aktivne vidim :)-:)-:)-, cvekice.

Jah, po moje se :duda: res rad na dopustu prime, jaz sem ga tudi s prvomajskih na morju prinesla :)-:)-!

Kak ste drugace?

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.6.2005 8:43:03   
aprilka
dobro jutro tudi z moje strani.:zaspan:

a so vas zbudili mali nagajivčki da ste tak hitro pokonci?:duda::duda:
mene je, in to zelo aktivno. Nekaj brc na nepravo mesto in smo morali vstati.:hudicek:
lep dan vam želim.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.