|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro septemberke in ostale
12.4.2005 9:19:51   
Čiračara
Dobro jutro!

Že dolgo se nismo slišale, pa da vas malo pozdravim.
Zdaj pa meni tud hlače postajajo tesne:ups:,oblečem lahko še troje hlač, ki pa so mi bile prej malo bolj ohlapne:)-:)-:)-...Zdaj v 17 tednu imam cca.+3,5kg.Kaj pa morem, če bi "požrla" kar je pred menoj.
Še vedno ne veva ali bo Zala ali bo Gal:((..Ve že kaj veste?
kaj pa koža? Jaz se pridno mažem z alojinim oljem od Afrodite in kamiličnim mlekom z zelenim čajem, ki je tud od Afrodite. In moram povedat, da se je stanje kože izboljšalo. Prej sem imela zelo suho:(...
Tud sem dobila občutek, da nisem več toliko utrujena:bravo::bravo:...

En lep pozdravček:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.4.2005 10:49:30   
teta beta
dobro jutro oz. zdaj bo že kar dober dan!

Moj trebušček je še vedno tako-tako, do prejšnjega tedna pa sem se zredila nekje 2-3 kg. Jutri grem že v 20. teden in komaj že čakam, da začutim brce. Spet se moram pa okregat in se proglasit za navadno kozo, ker se še vedno nič ne mažem. Zdaj se moram pa res počasi začet. Z mojim se morava počasi spravit in si ogledat "štalce", da se odločiva, kje bova. potem bo treba pa začet delat...

lep pozdrav na ta deževen dan!

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2005 11:38:24   
Dadi
Hojla! No kolikor morem počivam in se ne pretegujem. Kajti vsake toliko me malo špikne tam spodaj.Jaz sicer pravim da je to lulček(ker pri prvi tega špikanja ni bilo) čeprav se moj dragi ne strinja.:)- Pravi da bo še ena punčka. Drugače sem se zredila za 4 kg in sem v 19. tednu. Trebušček se mi že malo pozna...proti večeru se mi zdi da me še bolj napihne. K da bi mela noter kakšen balon.:)- Prešnji teden smo se spet slikali in naš malček palček je Ok, veselo raste in celo v četrtek sem ga začutila kako je parkrat pobrcal. V pozdravček sestrici in očku.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2005 12:08:00   
drejci
Živjo,
...ja tudi meni se majčkeno že pozna trebušček9nebesa sem v 17tednu....naslednji pregled imam 21.4. in upam, da se bo takrat že videl spol, me ful zanima, ker bi rada pikico klicala po imenu, se mi zdi bolj osebno, ko se pogovarjaš:)-
Tudi jaz se pridno mažem z mandljevim oljem, sem pa slišala, da je baje jojobino olje full dobro,..bomo nabavili:)
Počutim pa se drugače kar dobro, le pri določeni hrani me včasih mal matra in me full tišči v želodcu:( Veselim se že tudi dni, ko bom začela čutit našo malo :duda:9nebesa

pozdravček tudi od naju:rozica:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2005 12:42:49   
kimi
Tudi jaz sem septemberka sem pa začetek 19 tedna ravno danes sem končala 18 teden

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?