|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro julij!
21.5.2005 6:45:33   
petraCBU
Sobota, jaz pa ta prva! :bravo: Včeraj sem že ob devetih spala, tako da danes že od petih gledam v svet. Najprej sem mojemu :love: s časopisom šelestela v postelji :hudicek: , pol sem se pa odločila biti vljudna in zapustila spalnico. Kakav in RR za dobro jutro :) Sem videla, da ste me včeraj nekatere že mal pogrešale tukaj :) - kok lepo :rozica: Ja, sem bila zadnje dni čist okupirana. V sredo smo kupili posteljici :bravo: - rabljeni, ampak ful lepi, pri eni prijazni gospe, ki ima ljubki dvojčici, ki sta se ravno preselili v večje postelje. In tako sem dobila dve enaki (beli) za zelo ugodno ceno :bravo:

Včeraj sem bila pa cel popoldan na pikniku od sodelavke. Prav fajn je bilo, ker so spet vsi tekali okoli mene z svojimi "oooo" in "aaaa", mi postavili ležalnik v senco, da nisem ves čas na trdih klopeh sedela, in če sem kaj rabila - so že trije prileteli s kozarcem ali pecivom :)

Pred tem sem bila pa pri G. Pikca imata že 1500 in 1700 g, kar je za dvojčka pri 32 tednih, čisto pravična teža, tudi vse ostale dimenzije in plodovnice ustrezajo :bravo::):bravo: - sam obrnjena sta pa oba z ritkami navzdol in menda se zaradi utesnjenosti ne bosta več prešlihtala. Bomo pač rodili s CR :zmeden2: - ne bom ne prva, ne zadnja! Naslednjič se gremo pogledat čez 10 dni, do takrat pa pridno tiščati noge skupaj :)

Lep, sončen dan vsem!:rozica:
P.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dobro jutro julij!
21.5.2005 7:13:31   
CIPRESA
O Petra smo pa že mislile da te je kaj prehitelo, ker nosiš dva.
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Men je pa tok čudno meni pa moja ginekologinja nikoli ne pove koliko je moja pikica velika in težka. Pa bi tok rada vedela.
Naš :duda: je danes ponoči tako brcal da se mi je skor zmešalo. Pol pa skos mislim da je kaj narobe da ga nebom kar poležala al da nima dost prostora pa še jaz ne morem spat. Sem pol vstala že ob pol 6h ker sem imela dosti premetavanja pa še vse me je bolelo. Pa saj imam še dva meseca do konca pol pa bo.

Danes spet napovedujejo lepo vreme :bravo::bravo::bravo:
Včeraj sem bila skoraj cel dan na sončku, sem si kar ven nesla ležalnik pa zunaj počivala.

LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dobro jutro julij!
21.5.2005 9:19:45   
pravljica
bravo petra, da si še z nami :bravo: in bravo za posteljici
moj pikec je bil pri 31.t težak 1500 g ... proti tvojima dvojčkoma se mi zdi kar nekam malo :zmeden:
a ve imate že bol pogosto preglede...jaz imam še vedno na 4 tedne, šele junija grem spet :( pa itak ne pričakjem več UZ, ne vem, če ne bom šla kam samoplačniško, ker me tak firbec matra :)
danes pa vreme kot naročeno za vikend...to se bomo martinčkali 9nebesa
ja nič, lepo izkoristite te urice pa se beremo...papa

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dobro jutro julij!
21.5.2005 13:07:36   
Anonimen
Hoj hoj, sem tud jaz vesela, da je Petra še vedno z nami :rozica:
Naš korenjak je imel pri 31T 1600g, pa so mi rekli, daje to popolnoma normalno in da ustreza tednom.
Jaz imam preglede na 14dni.
Pravljica, če pa bi rada pogostejše, pa kar reci...al pa kakšen dan pokliči, da se ti zdi vse mal čudno, da se mali premalo premika in da bi rada šla na CTG. Ne vem, zakaj ne bi mogla izkoristit. Mislim, da si moramo včasih kar mal priborit pa tečnarit :)-
Kar se pa UZ tiče v teh naših tednih, se mi pa zdi mal brez veze...razen Dopplerja...ker je otroček itak že tko velik, da se sploh nič ne vidi :zmeden:
Jaz bi rajši težila za CTG.
No, moje skromno mnenje :ups:

Ja, lep dan je...bomo sigurno kam popihali na izlet :bravo:

Se beremo pa uživajte, Julije :rozica:

(odgovor članu petraCBU)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dobro jutro julij!
21.5.2005 13:59:49   
malika
Dan!

Jaz pa sem ravno iz potepanja po mestu. Iskala sem namreč ene čevlje zase, pa kritična izbira. Same visoke pete, ostalo pa grdo :(
Na hitro sem obvezno morala še v H&M, tiste ki boste rodile punčke; komplet dveh bodijev imajo znižan iz 1790 sit za 50%. Jaz sem kar vzela en komplet za vsak slučaj :)- , saj če ne bo naš punčka, pa itak še dve rodita blizu mene in bo del darila :)-:bravo: .

Moja moška sta šla s kolesom na Pohorje, jaz pa grem zdaj kuhat-testenine po Grško. Kako bo to zgledalo pa nimam pojma:zmeden2:

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dobro jutro julij!
21.5.2005 14:27:43   
Meceno
Jaz se bom tudi samo na hitro javila , ker sem bila na predavanjih , moram pa do treh skuhati kosilo , ker sem tako naročila :love: , potem pa moreva kositi travo , čas pa tika-taka . :zmeden:
No , jaz sploh časa nimam da bi šla po trgovinah , sem bila včeraj v Krškem na CSD in tako prišla šele ob 16.uri nazaj v MB , potem pa sem zase izkala kopalke , ker kot sem že napisala moreva it na :morje: , bova pa vrjetno kaj za :duda: kupila na jugu , sam tika -taka se mora ustavit . :bravo:
Kopalke pa KRIZA , po dveh urah (s tem , da sem jaz samo v kabini čakala , prodajalak mi je pa nosla ) , sem kupila kopalke od Skinija sp. del 36.št , zgornji del pa 80.D , s tem , da mi morajo per centimetrov obseg zmanjšati ( hvala bogu da imajo šivilije v Emporijumu , ki to zastonj naredijo .)
Km sem pa včeraj naredila nekje 10, s tem , da sem s kolesom , ki sem ga kupila v Hervisu za ene prijatle (namreč od sestre mož dela v KK v Hervisu , pa zrihta še dodatni popust poleg 15% ) sem naredila do doma še 4km , tako da sem bila včeraj CRKJENA in sem jedla ob 21. uri , danes pa sem imela predavanje .

Sem se razpisala , sem pa OK , tako da ,...

Kosilo pogledat kako napreduje :ups::ups:

Jedla bova telečjo omako z sirnimi njoki (domači) in solato :bravo::kuza:

Lp Meceno :sloncek:

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dobro jutro julij!
21.5.2005 17:01:22   
bobek05
Pa še jaz...

Danes sem bolj pozna... Če pa čas tako hitro mineva. Malo sva s :love: poležava v postelji in se cartala, potem sva zajtrkovala, nato pa se šla v mesto nastavljat sončku...

Moj :love: že dva dni čisti okna :bravo::bravo::bravo: , ker jih jaz itak ne smem, pa cote na štrik obeša, ker se ne smem stegovat.. Uh, kako me razvajajo. Sploh ne vem, če hočem, da se nosečnost konča...:)-

Naš :duda: je OK, v kakšnem položaju je sedaj ne vem - pojma nimam če se je že obrnil ali se še namerava ali kaj ...:zmeden: Dr. Pušenjak mi je nekaj omenjal, da se lahko tudi tako rodi :zmeden: Z ritko naprej???? Ni variante!!! Preko mojega trupla...

Mariborčanke, kaj je zdaj s ponedeljkom??? PBJ? Meceno? Pravljica? Malika? Sem še katero pozabila???
Glede na to, da Malika ob 10h ne more, prestavimo na 12h? Malika bi takrat šlo? Pravljica kako je s tvojim prevozom? Aje, punce, treba je začet malo migat, če ne bomo nikamor prišli... :sloncek:

Kak je zunaj lep sonček... Pa jutri bo tudi... 9nebesa

Vse ven na sončka...

Bobek + :duda: 33t 6/7

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dobro jutro julij!
21.5.2005 18:17:35   
mayci
Ni več jutro, ampak se bom vseeno še jaz pofočkala.
Midva z :duda: sva super, vsaj po mojem počutju sodeč:). Komaj pa že čakam na pregled pri G, ki ga imam v ponedeljek, da zvem še kakšne podrobnosti ( mogoče UZ?) in končno dobim papirje, da grem potem naprej na CSD.
Joj, pa moram pohvalit mojega lubija, ki je naredil čudovito previjalno! Zdaj nama manjka samo še kozmetika in pleničke za :duda:.
Moj pikec je sicer zelo živahen in vsak dan z veseljem opazujem, kako mi cel trebuh poskakuje!9nebesa
Tudi midva z :love: uživava v sončnih dneh in se veliko sprehajava. Saj nam bo kondicija prav prišla!

Lepe pozdravčke vsem julijskim :nosecka:!

Mayci (30t5d) in :duda:

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dobro jutro julij!
21.5.2005 22:39:09   
Meceno
bobek05

V ponedeljek :kava: ob 12h ,ni problem :bravo:, pa nekje v mestu a ne , kjer imajo dobro :kava:
Ne me spraševat po imenih lokalov , ker jaz grem ponavadi v English pup , ki pa je na Jaskovi ;)

Lp Meceno

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dobro jutro julij!
22.5.2005 9:32:20   
špelin@
Sori, ker se vmešavam v julijsko debato ;)

Bobek05, ne se sekirat, porod z ritko naprej ni noben bavbav, sama sem rodila mojo deklico na takšen način pod vodstvom dr. Pušenjaka in lahko rečem, da sem imela krasen porod :bravo:

Težki porodi so pa lahko tudi tisti, kjer gre dete z glavo naprej, ni enega univerzalnega pravila.

Evo, še ena je ta mesec rodila otročka v medenični vstavi, preberi si:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=117&i=91421&t=91421

Sicer pa ti lahko ob izpolnjenih določenih pogojih poskusijo otročka obrniti z zunanjim obratom, naj te ne skrbi preveč, uživaj v nosečnosti :bravo:9nebesa

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?