Meceno
|
Jaz se bom tudi samo na hitro javila , ker sem bila na predavanjih , moram pa do treh skuhati kosilo , ker sem tako naročila :love: , potem pa moreva kositi travo , čas pa tika-taka . :zmeden: No , jaz sploh časa nimam da bi šla po trgovinah , sem bila včeraj v Krškem na CSD in tako prišla šele ob 16.uri nazaj v MB , potem pa sem zase izkala kopalke , ker kot sem že napisala moreva it na :morje: , bova pa vrjetno kaj za :duda: kupila na jugu , sam tika -taka se mora ustavit . :bravo: Kopalke pa KRIZA , po dveh urah (s tem , da sem jaz samo v kabini čakala , prodajalak mi je pa nosla ) , sem kupila kopalke od Skinija sp. del 36.št , zgornji del pa 80.D , s tem , da mi morajo per centimetrov obseg zmanjšati ( hvala bogu da imajo šivilije v Emporijumu , ki to zastonj naredijo .) Km sem pa včeraj naredila nekje 10, s tem , da sem s kolesom , ki sem ga kupila v Hervisu za ene prijatle (namreč od sestre mož dela v KK v Hervisu , pa zrihta še dodatni popust poleg 15% ) sem naredila do doma še 4km , tako da sem bila včeraj CRKJENA in sem jedla ob 21. uri , danes pa sem imela predavanje . Sem se razpisala , sem pa OK , tako da ,... Kosilo pogledat kako napreduje :ups::ups: Jedla bova telečjo omako z sirnimi njoki (domači) in solato :bravo::kuza: Lp Meceno :sloncek:
|