Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Sej najbrž boš že po poročilih slišala kot glavno novico dneva,za kaj je še predor uporaben.Pol boš pa vidla nasleden teden bo pa tolk ljudi,da še avti ne bodo mogli skoz.:)-:)-:)-:)-:)-
dobro jutro punci, mene je že ob 6h v luft mala vrgla, zdaj sva pa obe polni energije - če verjamete ;) cunje sva že obesli - jih not sušim, ker mam s strani tašče prepovedan vstop na balkon, jaz ga pa nimam, sledi zajtrk in čistilna akcija danes vse od a - ž da bo moj :love: vesel ko pride iz službe - prvič po dolgem času šel v sob.delat zaradi praznika v pon, pa morjo naložit kamjone pa južno kuhat - bo kar pire pa kumare v omaki - njami uživajta dekleti in izkoristita praznike ;)