|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro, AVGUST!
14.6.2005 11:06:34   
Kety
No, pa upam, da sem nas prva pribezala na plano!:)-

Skoz napovedujejo nek dez in slabo vreme, potem pa takole soncek, aaa!!?:bravo::bravo:

No, danes ponoci sem imela isto zgodbo bolecin kot prejsnjo noc. Najprej v predelu trebuha, ki so me tudi zbudile, potem pa se kriz. Leve noge skoraj nisem mogla premaknit. Kaj se dogaja z mano??? :(:((:(Kako uro nisem mogla zaspat od bolecin in od skrbi. :duda: pa brca, tako, da sploh ne vem kaj bi to bilo. Upam, da res niso popadki. Danes bom poklicala G. in jo povprasala ali me mora kaj skrbet oz. ce naj pridem dat vodo. Ampak, nisem nic takega pocela, da bi bil kak napor ali pa kaj podobnega. Kot strela z jasnega.

No, drugace pa ima moj :love: danes dopust in bo poskusal malo pospesiti z gradnjo, jaz mu bom pa delala druzbo. popoldan greva pa v Tosamo po nakupih!

Se se kaj beremo!

Lp Kety
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dobro jutro, AVGUST!
14.6.2005 12:17:17   
urši77
Ja smo avgustovke danes bolj zaspane sorte:)

Jaz sem pa za spremembo danes celo noč spala:bravo:

Drugače zaposlena z učenjem - jutri me čaka izpit:( Pol pa še dva in konec za letos KOOONČNOOO!

LP in se tipkamo

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dobro jutro, AVGUST!
14.6.2005 12:19:24   
Tiamo
si prva :bravo::bravo:

Jaz sem spala do 10:30 :sloncek::sloncek::sloncek:. Vendar kakor sem se včeraj hvalila, da lahko spim, danes nisem, ob 4:00 sem bila budna k sova. Sem šla gledat TV, pa pojela sem jogutr, no potem sem imela pa veselico na WC, sem bruhala do 6.00 :(:(:( Pol sem pa nazaj zaspala :muca:

Kety omeni tele bolečine G. Meni se to ne dogaja, me malo špikne, pritiska me dol, amapk me nič križ ne boli.

Se tipkamo
Lp

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dobro jutro, AVGUST!
14.6.2005 12:32:14   
Tiamo
:rozica::angel::rozica:Urši77 držim pesti, da se kaj naučiš in srečo jutri :angel::rozica::angel:

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dobro jutro, AVGUST!
14.6.2005 14:09:11   
Kety
No, sem si malo pauze privoscila,...no, sej ne delam veliko, ampak pauza je zame RR :)-

Ja, sem klicala G., pa je sestra rekla, da so to popadki in da naj pocivam. :( Ce ne bo bolje naj pridem pa nujno na pregled. Priporocila mi je magnesol tablete, tko da jih grem danes iskat. Moram pa rect, da se mi te bolecine pojavijo le ponoci, cez dan jih ni, razen to tiscanje. Ne vem, saj imam 24.6. UZ in upam, da bo vse uredu.

:duda: mi pa ful kolca. A tudi vam? Ponoci je ful kolcal, pa prejle po ene 10 minut skupaj. Revcek. Je rekla babica v soli, da to za malega ni nic hudega in da je vse kar lahko naredimo, da pobozamo busije in ga poskusamo malo pocrkljat.

Ursi, dobro odpisi izpit. Tudi mene se caka eden v juniju in upam, da ga bom uspela odpisat. Potem pa KONEC :bravo: Drzim pesti :miska:

LP Kety

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dobro jutro, AVGUST!
14.6.2005 15:23:27   
urši77
Hvala za dobre želje, sicer pa kar znam znam, samo še ponavljam za boljši feeling:)

Kety, če je rekla počivat potem to pomeni POČIVAT!!!
Najdi koga da ti gre po magnezij:)

Moja :duda: nič ne kolca, je pa sicer zelo živahna, sploh ko bi rada zaspala:muca:

Sem danes spet gledala oddajo na nat.geogr."v maternici" in na koncu skoraj jokala, ko se je rodila mala deklica. Kaj bo ko se bo naša - saj bo kar deževalo iz mene:((

Uživajte in POČIVAJTE:rozica:

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dobro jutro, AVGUST!
14.6.2005 15:49:18   
Sofi
Res je danes en zelo zaspan dan, bi kar naprej dremala.
Kety kako veš, da ti mali kolca? Moj non stop brca in se nekaj obrača, toda ne vem, če kolca. Kako to čutiš, a tudi slišiš?
Pa kdaj imaš PDP, da že govoriš o popadkih, jaz imam 19.08. in res jih še ne želim, saj še otroček ni dovolj razvit. Na tvojem mestu bi kar šla do ginekologa osebno, da te pregleda.
Pa veliko sreče in znanja pri izpitu.
LP

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dobro jutro, AVGUST!
14.6.2005 16:56:49   
Jessy
Spet ste pridne!

Jaz sem pa na smrt utrujena in sem šele zdaj prišla iz službe. Smo bile na enem izobražvanju, ki se je zavleklo do 13.30, pol pa seveda še v shoping in zdaj se pride domov. Komaj gledam, tako sem izmučena, pa še jaz sem vozila (sem se ponudila), zdaj imam pa še goro dela in se mi prav ne da!!! :(

Sem pa ponovno nekaj dokupovala za našega bebija. Sem mu kupila ropotuljice za v voziček (zajčki), pa še en paket blazinic za dojenje sem kupila, pa kremo za sončenje, če bo treba bebija kaj po obrazu mazat. Okrog mazanja bomo še videli kako in kaj. V glavnem, spet sem ogromno zapravila, pa samo jogurte sem nameravala kupiti.

Jaz sem imela danes ponoči tudi ene manevre. Najprej sem mogla 2x na WC, pol me je pa še zgaga tako močno pekla, da sem se zbudila. Nato sem šla in spila kozarec Cedevite in mi je po kakih desetih minutah odleglo. Isto je bilo zadnjič, da mi je Cedevita pomagala pri tem. Se mi pa zdi, da je noč vse krajša. Jaz bi še in še spala, pa kar vstat je treba.

Lepo se imejte...jaz letim eno kitico oddremat, pol pa pridem še kaj pogledat, če ste še kaj napisale.

pa pa

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dobro jutro, AVGUST!
14.6.2005 17:15:13   
tea01
Čao mamice.

Vas moram pohvalit, ste zelo aktivne. Midva:modri:sva vsak dan v službi, pridno delava, počutje je super, zredila sva se za +7,5 kg. Težave imava edino pri učenju. V začetku leta sm naredila 3 izpite, zdaj sm pa v zadnjih dveh mesecih 2 padla. Malo me skrbi, ker nimam koncentracije. Za letos sm kr zaprla knjige, ne morem več.

cao
Tea01

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?